Magas Mantas Wizardas prisipažino, kad blondinės savo išmone tikrai moka nustebinti net ir visko mačiusius bei girdėjusius.

„Po pasirodymo prieina blondinė ir sako: „Ai, žinau kur ta moneta dingo… Tu išsioperavęs rankoje turi mažą kišenėlę ir joje ją paslepi“, – blondinės išmintį kvatodamas prisiminė Mantas.

Ko gero, visiems teko girdėti mitą, kad brunetės – patikimesnės ir ištikimesnės žmonos nei blondinės. Ar tai tiesa, o gal tik bjaurios, pavyduolių paskleistos kalbos? Seimo narės kėdę į pramogų pasaulio spindesį iškeitusi Donalda Meiželytė šiuo klausimu turi savo versiją.

„Manau, kad čia nuo lūpų „pripūtimo” priklauso, kuri ištikima, o kuri - ne. Ta, kuri prisileidusi botulino į lūpas – linkusi eiti į kairę”, - su šypsena kalbėjo Donalda.

Tuo tarpu ypatingu dėmesiu moterims garsėjantis Seimo narys Viktoras Uspaskichas paklaustas, kodėl blondinėms klijuojama pasileidėlių etiketė, žodžių į vatą nevyniojo.

„Na, tiesiog, toks yra blondinių įprotis”,- kaip visada tiesiai rėžė V. Uspaskichas.

Bene garsiausia šalies blondinė, „Naujųjų pupyčių” lyderė Oksana Pikul kategoriškai atmetė visas kalbas, kad blondinės – kvailos. Atvirkščiai, moteris įsitikinusi, kad blondinės už brunetes net pranašesnės. „Šviesi galva – šviesi ateitis. Tai, be abejonės, blondinės yra daug protingesnės”, – rimtu veidu tvirtino žavioji atlikėja.

Kaip blondinę paversti protinga? Kiek blondinių reikia pakeisti elektros lemputei? Ir ar tikrai blondinė sekretorė nuvilios jūsų vyrą? Blondiniškų reikalų analizė – iš koto verčiančioje BTV laidoje „Cukrus”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)