„Mes gyvename prie „Vila Padierna“ viešbučio. Čia labai gerai saugoma teritorija“, - 19 val. 30 min. laidoje KK2 pasakos moteris.

Vaizdai, kurie atsiveria iš Viktorijos namų – pribloškia. Milijonieriams skirti golfo laukai ir baseinai, iš kurių matosi Viduržemio jūra, o pro langus - vienas prabangiausių viešbučių pasaulyje „Vila Padierna“. Šiame šešiomis žvaigždutėmis įvertintame viešbutyje ilsisi Jungtinių Valstijų prezidentas Barakas Obama su šeima.

Keletą metų tylos siena atsitvėrusi dainininkė KK2 laidoje atskleis, kodėl ji prieš objektyvus stovėjo praktiškai be drabužių ir kodėl po skandalingos fotosesijos pabėgo iš Lietuvos.

Apsinuoginimas – tai populiarumo trūkumas, sako gražuolė. Nors grupės „Agentūra“ dainas grojo radijo stotys, vyko koncertai, tačiau grupės lyderei Viktorijai atrodė - jei neparodysi savo grožybių, nieko nepasieksi.

„Kada aš nusifotografavau – viskas pradėjo judėti. Pradėjo iš tikrųjų mumis labiau domėtis, bet tada aš jau supratau, kad aš nebenoriu“, - laidoje kalbės V. Čeponė.

Nusimetusi drabužius Viktorija nebegalėjo atsiginti žurnalistų, fotografų ir įkyrių gerbėjų dėmesio. Nors nuotraukos buvo gan atviros, tačiau gražuolės artimieji dėl to nepyko. Apie apsinuoginimą erotiniam žurnalui Viktorija informavo savo tėvus ir vyrą.

Tiesa, pati dainininkė tikėjosi, kad nuotraukos bus ne tokios seksualios. Lietuva - giminių kraštas, todėl Viktorija labiausiai pergyveno, ką pasakys močiutė: „Tiems, kuriems nepatinka, tie su manim ta tema nekalba. Kadangi mano močiutė jaunatviška ir supratinga, tai ji mane palaikė. Su giminaičiais kitais šita tema nešnekėjom. Nutylim šitą temą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)