Nors ukrainietė Lietuvoje gyvena tik metus laiko, ji jau puikiai susipažino su mūsų kalbos pradmenimis. „Lietuvos talentų“ dalyvė su laidos vedėjais Mindaugu Stasiuliu ir Mindaugu Rainiu kalbėjo lietuviškai!

17-metė oro akrobatė į mūsų šalį persikraustė prasidėjus karui. Sportininkė iš karto ėmė ieškoti cirko mokyklos ir tokią rado Šakiuose. Trenerė tikina, kad Kira – viena labiausiai cirkui atsidavusių mokinių, stebinanti neįtikėtinu lankstumu.

Žvelgiant į Kirą atrodo, kad ji puikiai jaučiasi tiek vaikščiodama ant kojų, tiek ant rankų. Sunku patikėti, kad treniruotis oro akrobatė pradėjo visai neseniai – vos prieš trejus metus.

„Kai buvau maža, labai norėjau į cirką, tačiau gyvenau mažame miestelyje, kuriame nebuvo, kur eiti. Būdama keturiolikos galiausiai patekau į cirko mokyklą, tačiau tada negalėjau padaryti net špagato. Per trejus metus pasiekiau puikių rezultatų“, – pasakojo projekto dalyvė.

„Lietuvos talentuose“ Kirai nebus lengva... Besiruošdama pasirodymui, mergina nukrito iš kelių metrų aukščio. Tiesa, Kira į tai numojo ranka. „Šį vakarą pasirodysiu su nedidele trauma ir šiokiu tokiu kojos skausmu“, – su šypsena veide kalbėjo projekto dalyvė.

Tačiau Kiros trenerė prasitarė, kad iš tiesų jos mokinės trauma – tikrai ne iš lengvųjų. O dėl jaučiamo skausmo, ukrainietės dalyvavimas „Lietuvos talentuose“ buvo pakibęs ant plauko.

„Skambinau ir jai sakiau, gal vis dėlto nevažiuojame... Koja – mėlyna, sutinusi, bet daktarai pasakė, kad lūžio nėra. Cirkuose taip jau yra. Tai buvo Kiros pasirinkimas. Tačiau teko atsisakyti kelių triukų – labai dėl to gaila“, – pasakoja ukrainietės trenerė.

Kira įrodė, kad talentingam žmogui netrukdo ir patirtos traumos. Teisėjai negailėjo merginai pagyrų ir sakė, kad jos pasirodymas yra ypatingas.

„Šaunuolė, Kira, tai buvo pasirodymas, kurio metu aš mažiausiai galvojau apie atliktus elementus, mažiausiai mačiau techninės pusės. Mačiau sklandų, teisingai išdėliotą pasirodymą“, – kalbėjo teisėja Inga Jankauskaitė.

„Mes esame turėję oro akrobačių, tačiau jūs atsinešėte visai naujų judesių. Tai yra gražu, labai originalus pasirodymas“, – pridūrė Justinas Jankevičius.

Nepamirštami ir nepakartojami „Lietuvos talentai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją