Vos pradėjęs pokalbį Rimas sakys, kad svarbiausias vaidmuo jam šiuo metu – tėvystės. Taip pat jis išduos paslaptį – šių metų spalio mėnesį jam ir mylimajai Indrei gims dar vienas vaikas.

„Mūsų bus jau šeši – būsiu keturių vaikų tėtis“, – šyptelės žurnalistas.

Tiesa, prieš gimstant trečiajam vaikui R. Bružas buvo išvykęs į ekspediciją „Nuo Baltijos iki Bengalijos“ ir grįžo praėjus dviem mėnesiam nuo sūnaus gimimo.

„Man labai pasisekė su žmona. Į ekspediciją mes išvažiavome spalio 16 dieną, o mūsų planas grįžti iki Kalėdų buvo tik iliuzija. Manau, Indrė irgi tai suprato. Ir kai mes strigome Aleksandrijoj, aš jai pasakiau, kaip yra, bet ji patikino, kad viskas gerai. Ir aš supratau, kaip man pasisekė. Paskui mes ilgai juokavom, kad gimdėm keturiese – tai Indrė, jos mama buvo per gimdymą, aš buvau per telefoną ir mano bičiulis Aurimas, – juoksis R. Bružas. – Trečias vaikelis buvo labai planuotas, labai lauktas. Mes esam jauni, galime sau leisti Lietuvai padovanoti ir dar vieną žmogų.“

12 metų jaunesnė žurnalisto žmona visas Rimo veiklas priima itin palankiai – laidos svečias tikins, kad dvejonių dėl jųdviejų santykių nekilo nei vienam.

„Mes susipažinom prieš 10 metų tatuiruočių salone. <...> Ji žinojo, kad ištekės už motociklininko. Pasipiršau jai po mėnesio – nenoriu to mistifikuoti, bet man buvo aišku, kad tai ir yra tai“, – kalbės žurnalistas.

Visą laidą su Rimu Bružu žiūrėkite Delfi TV laidoje „Pas Editą“ penktadienį, 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)