Vilnietis A. Michalovskij parodė talentą, kokio „Lietuvos talentų“ scena nėra mačiusi. 22 metų vaikinas demonstravo... odos tampymą! Atskleisti tokį talentą didžiojoje scenoje vaikiną įkalbėjo artimiausi draugai, rašoma pranešime spaudai.

Aleksandras virš 10 metų aktyviai sportuoja, todėl itin didžiuojasi savo kūnu – tą jis parodė ir „Lietuvos talentų“ scenoje. Boksas, imtynės, karatė, futbolas, tinklinis – Aleksandras visur nori būti pirmas ir nemėgsta pralaimėti.

Taip pat vaikinas pripažino labai besidžiaugiantis ir savo paskyra „TikTok“, mat čia jis – itin populiarus.

„Pradėjau kurti, kai prasidėjo koronavirusas. Nebuvo, ką veikti – pagalvojau, kad tai yra gera programėlė, todėl nusprendžiau ją išbandyti. Kai sulaukiau tūkstančio peržiūrų, maniau, kad esu populiariausias Lietuvoje. Tačiau tai buvo tik pradžia... Vėliau sekė penki tūkstančiai, o aš pradėjau kurti ir dar daugiau“, – džiaugėsi Aleksandras, šiuo metu turintis daugiau nei 190 tūkst. sekėjų.

„Lietuvos talentų“ dalyvis tūkstančiams demonstruoja savo kūną bei kuria humoristinius trumpus video. „Noriu būti tas, kuris jums pakelia nuotaiką po darbo“, – su šypsena veide kalbėjo Aleksandras.

„Lietuvos talentai“ akimirka

Prieš lipdamas į didžiąją sceną, vaikinas tikino, kad ir šiame šou jis nori pakelti nuotaiką teisėjams. Aleksandrui nesvarbu, ar jis laimės projektą – besijuokiantys teisėjai jam būtų didžiausias apdovanojimas.

„Dalyvavimas projekte yra gera patirtis. Ateinu gerai praleisti laiko ir padaryti šou. Pabandysiu jus prajuokinti“, – sakė šou dalyvis.

Panašu, kad vaikino lūkesčiai išsipildys su kaupu – išvydę Aleksandrą, teisėjai bus apstulbę. Visi jie pripažins negalintys nė įsivaizduoti, kaip galėtų atrodyti odos tampymo talentas! „Skamba nešvankiai“, – sakė vienas iš teisėjų, Justinas Jankevičius.

Tačiau išvydęs Aleksandro pasirodymą, žinomas vyras nuomonę pakeitė – Justinas padėkojo, kad vaikinas išdrįso pasirodyti projekte. „Mano mylimiausi talentai – tokios keistenybės“, – kalbės humoristas.

Ką pasakys kiti teisėjai? Ar neįprasto talento puoselėtojas pateks į kitą etapą? Tą sužinosite jau šį sekmadienį.

„Lietuvos talentai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją