Delfi TV laidoje „Pas Editą“ apsilankiusi Katažina atvirai papasakos apie santykį su per Velykas mirusia vyriausia seserimi Lilija.

„Paskutiniais metais mes mažai matėmės, nedaug bendravome. Ji visada buvo polėkio mergina. Tik neseniai, kai ji apsilankė per Kalėdas, mes pakalbėjome seseriškai, atvirai ir taip, kaip paskutinį kartą buvom kalbėjusios tik mano paauglystėje. Šiandien atrodo, kad po kelių metų ji sugrįžo lyg atsisveikinti. Kad jos liga tokia progresuojanti, kad neaišku, sulauks ji senatvės ar ne – bet čia tik prielaidos. Buvo nuostabus laikas. Mes atnaujinome savo ryšį“, – tikins atlikėja.

Katažina prisimins ir praėjusias Kalėdas, kurios moters širdyje išliks amžinai – ji paminės, kad paskutinį kartą tokia šeimos šventė buvo tik vaikystėje.

„Sėdėjome prie kalėdinio stalo pas mano kitą sesę – mama, mūsų šeimos. Mes giedojome kalėdines giesmes. Tai paskutinį kartą buvo mano vaikystėje – aš paimdavau gitarą ir mes giedodavome. Dabar atsivertėm – prisiminėm tuos tekstus. <...> Mes visi šeimoje muzikalūs. Tai kai užtraukėme visos, Deivydo mama, kuri yra etnografė, sėdėjo ir gėrė visa tai“, – kalbės Katažina.

Garsi dainininkė ne kartą buvo minėjusi, kad pastarieji metai buvo labai sunkūs – dar pernai apie gyvenimo siųstą iššūkį ji viešai nekalbėjo ir viską kaupė savyje. Katažina prisipažins – buvo kilę ir pačių juodžiausių minčių.

„Šie metai – perversmo metai. Atrodė, gyveni miške pats vienas, su savo bėdomis ir bandai kapanotis taip, kaip išmanai pats, bet kelio nerandi. Pagalvodavau – ar aš šypsosiuos kada nors? Man atrodė, kad gal greičiau jau pabaigti šį gyvenimą – buvo ir tokios mintys. Pačiai šiandien baisu visa tai prisiminti. Deivydas kažkada praeitą savaitę interviu išgirdo, kad aš užsidariusi tualete rėkdavau, kad nebenoriu gyventi. Sakė, tu rimtai taip rėkdavai? Sakiau – taip. Jis pasimetė, negalėjo suvokti, kad man iki tokio lygio blogai. Stengiausi nebūti maksimaliai savimi net jo akivaizdoje“, – prisipažins atlikėja.

Visą laidą „Pas Editą“ su Katažina Zvonkuviene galite pamatyti penktadienį, 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją