Kaip rašo „The Daily Mail“, kurortas pavadinimu „Illicit Retreat“, kur bus siūlomas išskirtinis apgyvendinimas, SPA procedūros ir netgi LPL ligų tyrimai prieš pasineriant į laukiančius malonumus, lankytojams duris atverti turėtų jau 2017 m.

Internetinė svetainė „Illicit Encounters“ patvirtino informaciją apie šiuo metu vykstančias sudėtingas derybas siekiant įsigyti salą, nuo Portsmuto krantų nutolusią 161 km atstumu. Ši vieta bus skirta tik slaptus meilės ryšius palaikantiems asmenims.

Savaitės trukmės kelialapis į šią paslaptingą salą asmeniui kainuos nuo 5000 iki 15 000 svarų (6263-18 788 eurus). Poilsio kompleksą sudarys keli restoranai, teniso kortai ir netgi netikros konferencijų salės, iš kurių verslininkai galės paskambinti per „Skype“ savo žmonoms nesukeldami jokių įtarimų. Už šią kainą taip pat bus suteiktos transporto paslaugos, o internetinėje svetainėje skelbiama, kad klientams bus siūlomos ne tik kelto paslaugos, bet ir galimybė atvykti į salą sraigtasparniu nepildant jokių dokumentų, kad neištikimiems slapukams netektų aiškintis dėl čekių už keliones.

„Šiuo metu deramės dėl privačios salos įsigijimo, kuri taps pirmąja tokia vieta, kur žmonėms bus pasiūlyta erdvė visiškai slaptiems susitikimams“, - papasakojo „Illicit Encounters“ atstovas Christianas Grantas. „Ši idėja gvildenta jau kurį laiką, tačiau dabar jau turime aiškų verslo planą ir jaučiame susidomėjimą iš visuomenės“, - patikino jis.

„Illicit Retreat“ sala pirmuosius lankytojus turėtų priimti 2017 m., planuojame siūlyti apgyvendinimą privačiuose apartamentuose, o ne viešbučiuose, turėsime netikrų konferencijų salių verslininkams, iš kurių jie galės paskambinti savo žmonoms per „Skype“ ir nesukelti jokių įtarimų“, - neįprasto verslo planais dalijosi Ch. Grantas.

„Tai, kas įvyksta saloje, liks saloje, netgi ketiname slėpti dokumentinius įrodymus, kad partneriai neaptiktų jokių saloje besilankančių savo antrųjų pusių pėdsakų“, - tęsė jis.

„Taip pat turime planų siūlyti skrydžius sraigtasparniu į kurortą, nes jau dabar sulaukiame elektroninių laiškų, kuriuose žmonės klausia, kaip jie paaiškins įsigytus kelto bilietus ar šeimai priklausančiu automobiliu nuvažiuotus kilometrus“, - pasakojo Ch. Grantas.

„Atvykstantieji turės galimybę išsitirti dėl LPL, jei to pageidaus. Tai bus maloni vieta, kur žmonės galės atvykti ir romantiškai praleisti laiką su žmogumi, kurį sutiko realiame gyvenime ar internetinėje svetainėje, nebijodami, kad juos pagaus“, - reziumavo Ch. Grantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)