Į naujos laidos pristatymo vakarą atvyko ir išskirtinę kelionę po alaus skonių pasaulį pasinėrė pigių kelionių guru Rimvydas Širvinskas-Makalius, socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė, žurnalistas, signataras Rimvydas Valatka bei daugelis kviestinių svečių.

Renginyje taip pat dalyvavo ir vyriausias „Kalnapilio“ aludaris Ričardas Barakūnas, noriai atsakinėjęs į visus alaus mėgėjų klausimus.

Vakaro metu svečiai taip pat turėjo išskirtinę progą laimėti specialius prizus. Viskas, ko tereikėjo – teisingai atsakyti į renginio vedėjo užduodamus klausimus. Laurus nuskintis pavyko didžiausią alaus „žinių bagažą“ turintiems dalyviams.

Ant didžiulio stalo buvo galima apžvelgti ir iš maisto sudėliotą viso pasaulio žemėlapį.

Atvykusieji buvo pirmieji, išvydę netrukus startuosiančios laidos anonsą. Žiūrovų dėmesiui – net 10 laidų, kurių kiekviena atspindės vis naują šalį. Laidoje pirmu smuiku grieš R. Barakūnas, o jam kaskart talkins vis naujas šefas. Kartu jie stengsis paneigti didžiausius mitus apie maisto bei alaus suderinamumą.

Laida „Kalnapilio skonio kelionės“ – jau nuo balandžio 15-osios, tik per DELFI TV!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)