Premjeroje dalyvavo serialo kūrybinė komanda ir aktoriai, interneto sensacija vadinta šokėja Monika Šalčiūtė, dainininkas ir dainų autorius Sasha Song, reperis ir sportininkas Vytautas Medineckas-Ironvytas, aktoriai Audrius Bružas, Marius Pocevičius ir Petras Kuneika, žurnalistas, knygų ir vaizdo turinio autorius Dailius Dargis ir gausybė ispaniškai bei vasariškai pasipuošusių svečių.

„Po pirmo sezono sėkmės supratome, kad Lietuvoje vis dar aktuali emigrantų tema ir nutarėme išplėsti geografiją bei vykti filmuoti į Ispaniją. Tikimės, kad šis sezonas taip pat sudomins žiūrovus ir kitame sezone galėsime keliauti į Norvegiją , o vėliau ir dar toliau kol aplankysime visą pasaulį ,“ – apie serialo geografiją pranešime spaudai šmaikštavo prodiuseris Mantvidas Žalėnas.

Renginio akimirkos:

Seriale „Emigrantai. Apelsinai“ vaidina Audrius Bružas, Marius Pocevičius, Valentinas Krulikovskis, Larisa Kalpokaitė, Ugnė Zavistauskaitė, Genadijus Babincevas - Henry Match, Petras Kuneika, Elina Bojarkina ir kt.

Jau puikiai pažįstami iš „Emigrantai „Čiken faktorius“ trys draugai Arminas, Dariušas ir Froidas šį kartą nusprendžia keisti gyvenimą iš pagrindų ir iš niūriosios Anglijos patraukia į saulėtąją Ispaniją. Bet nespėjus pasidžiaugti palmių pavėsiu, vyručiai papuola į bėdą... Kad skolą panaikinti juos įdarbina po vaisių fasavimo įmonės priedanga įkurtame nelegaliame cigarečių fabrike. Ar draugams pavyks atidirbti skolą ir būnant laisviems mėgautis Ispanijos saule? Ar Arminas vėl susigrąžins latvės Jurmalos širdį?

Serialas „Emigrantai. Apelsinai“ rodomas nuo gruodžio 6 d. per televiziją „Go3“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją