Sekmadienį startuosiančiame ketvirtajame „Kaukių“ gerbėjų laukia rekordinis kaukių skaičius – net 20 kaukių, po kuriomis dainuos ryškiausios pramogų, scenos, teatro, televizijos ir sporto žvaigždės. Į sceną žengs: Širdis, Jautis, Kukurūzas, Juodvarnis, Lemūras, Mezginys, Gulbė, Euras, Pieštukas, Gedimino pilis, Ežiukas ir kitos ryškios kaukės. Komisijoje prie Monikos Liu ir Roberto Kalinkino prisijungia po Pelėdos kauke projekte dalyvavusi aktorė Toma Vaškevičiūtė, po Ančiuko kauke slėpusis Simona Nainė ir praėjusio sezono nugalėtojas Burokėlis – Stano, rašoma pranešime spaudai.

Pasibaigus „Kaukėms“, LNK žiūrovų lauks jau dar vienas „Lietuvos balso“ sezonas. Lietuva pirmoji pasaulyje nufilmavo naują formatą „Lietuvos Balsas. Kartos“ ir po sėkmingo pirmojo sezono nuspręsta kurti dar vieną. Antrajame sezone – nauji „Lietuvos balsas. Kartos“ mokytojai, skirtingas kartas atstovaujantys dalyviai ir gyva muzika. Grandiozinis projekto finalas numatomas „Žalgirio“ arenoje.

Viena ilgiausiai transliuojamas gyvenimo būdo žurnalas „Nuo... Iki...“ plečia savo geografiją ieškodamas naujų temų ir herojų, šio sezono temos – nuo prabangiųjų trumų medžioklės Italijoje iki nematytų Afganistano vietovių ir nuo civilizacijos besislepiančių atokių Afrikos salų genčių. Kokia prabanga mėgaujasi Saudo Arabijos turtuoliai ar Indijos Maharadžos? „Nuo... Iki...“ pavers jų namų duris.

Populiariausias pokalbių laidas jau 15 metus kurianti „Bučiuoju. Rūta“ komanda su vedėja Rūta Mikelkevičiūte naująjį sezoną pradės karščiausiomis temomis, kuriomis gyvena visa Lietuva. Pokalbių laida, kurioje netrūksta emocijų ir karštų ginčų, kvies aktualiausius pašnekovus – nuo politinių veikėjų iki pramogų pasaulio žvaigždžių. Stebitės, kad garsenybės savo gyvenimus pavertė muilo operomis? Bet gal norite sužinoti, kiek pakilo jų pajamos?

„Bus visko“ šį sezoną pasakos apie herojus, kurių istorijos įkvepia. Tarp šio sezono pašnekovų – 9 milijonus sekėjų turinti Irano politinė pabėgėlė, žurnalistė, Masiha Alinejad kuri šiuo metu gyvena JAV saugoma FTB. Taip pat – Kaitlina O‘Toole, motyvatorė, gyvenimo būdo trenerė, TV bei radijo laidų vedėja iš JAV, kuri įveikė ketvirtos stadijos vėžį ir dabar moko gydytis minties galia ir didžiule meilė gyvenimui.

Serialo „Rimti reikalų“ scenarijaus autorius Edvinas Kalėda ir režisierius Džiugas Siaurusaitis žada pritrenkiantį 6-ąjį sezoną. Ar išgyveno bent vienas iš praėjusio sezono pabaigoje iššaudytų herojų? Žiūrovai išvys dažnai minėtą, tačiau niekada nematytą Iglės motiną, kurios vaidmenį kurs latvių kilmės aktorė ir režisierė Viktorija Streiča. Prie serialo komandos prisijungia aktorė Goda Petkutė, kursianti spalvingą žurnalistės vaidmenį.

„KK2“ šiemet švęs penkiolika metų eteryje. Jubiliejinis sezonas bus ypatingas – reportažai iš karščiausių karo Ukrainoje vietų, interviu su didvyriškais kovotojais, tautiečių gyvenimas emigracijoje ir Lietuvos šviesuoliai. O „KK2 Penktadienio“ sezone bus dar daugiau karštų naujienų ir slapčiausių Lietuvos bei užsienio garsenybių gyvenimo užkulisių. Išskirtiniai reportažai iš „KK2“ vedėjos Justės Žičkutės, garsiausių sportininkų bei dainininkų vestuvių, sužadėtuvių ar kitų asmeninių švenčių, kurių šią vasarą buvo itin gausu.

Ryškiausi svečiai vėl laukiami adresu „Šeškinės 20“. Giedrius Savickas, Džiugas Siaurusaitis, Kšyštofas Lavrinovičius ir Darjušas Lavrinovičius žengia į dar vieną intriguojantį pokalbių laidos sezoną. Šį sezoną – iš koto verčiantys klausimai, provokacijos ir juokingos užduotys studijos svečiams.

LNK naujienų tarnyba toliau rodys daugiau nei penkias valandas naujienų turinio – Vidudienio žinias, LNK žinias ir informacinę pokalbių laidą „Labas vakaras, Lietuva“, kuriame prie Eglės Šantaraitės, Karolinos Liukaitytės, Ričardo Šimkaus prisijungia naujas nuolatinis vedėjas – Mantas Bružas.

30 filmų per savaitę, 2 tūkstančiai filmų per metus – tai LNK kino teatras, kuriame bus rodomi
naujausi filmai iš „Sony“, „Paramount“ ir „Warner. Bros“ kino studijų, ilgamečių LNK partnerių Holivude. Sezono žvaigždė – „Asas Maverikas“, kuris uždirbo 1,496 mlrd. dolerių. Kultinio filmo „Asai“ (angl. „Top Gun“) tęsinys tapo pelningiausiu Cruise'o karjeros filmu. Taip pat LNK eteryje – „Kopa“, epinis mokslinės fantastikos filmas pagal Franko Herberto bestselerį, kuris laikomas vienu iš žinomiausių visų laikų fantastikos kūrinių. Filmas tapo dešimtu daugiausiai pajamų uždirbusiu 2021 metais. „Barbės“ vaidmeniu visą pasaulį pakerėjusią Margot Robbie LNK žiūrovai išvys juostoje „Babilonas“, kurį režisavo jauniausias visų laikų „Oskaro“ laureatas Damienas Chazelle‘is. Tai – 3 „Oskarams“ nominuota stulbinanti, ryški ir prabangi juodoji komedija apie ankstyvojo Holivudo užkulisius.

Po ilgos pertraukos į LNK eterį grįžta meksikietiškas serialas, laikomas tikru Lotynų Amerikos serialų industrijos atradimu, tai – neeilinė istorija „Atleisk mūsų kaltes“ – emocijų kalneliai ir puiki aktorių komanda prikausto žiūrovus nuo pat pirmos serijos. Tarp LNK dieninių serialų – šiuolaikiška turkiška meilės istorija „Liepsnelė“.

LNK grupei priklausančio TV1 naujienos – tai jau 12-asis legendinės „Veros” sezonas, 10-asis „Kandisės Renuar“ sezonas, nufilmuotas egzotiškoje Korsikoje ir naujas britų detektyvų ciklą „Ridlis”. Šios policinės dramos autorius – populiariosios „Veros“ scenaristas Paulas Matthew'as Thompsonas. Taip pat per TV1 – legendinio britų šefo Jamie Oliverio sugrįžimas naujame 2023 metų šou „Jamie Oliver: Cooking for Less“, kuriame jis siūlo receptų, patarimų ir gudrybių, padėsiančių sumažinti išlaidas virtuvėje. TV1 detektyvų vakare – „Atogrąžų detektyvai“ – detektyvinių filmų serija, nufilmuota pribloškiamo grožio Martinikos, naujausias, dar nerodytas, jau 24-asis kultinio serialo „Midsomerio žmogžudystės“ sezonas ir didelio biudžeto, garsiojo vokiečių-prancūzų koprodukcijos serialo „Purpurinės upės“ tęsinys.

BTV sezone – naujas LKL sezonas su 140 varžybų. Prie lygos prisijungia NKL vicečempionai – Mažeikių „M Basket“ komanda. Alytaus „Wolves“ tampa Vilniaus „Wolves“ ir keliasi į ASG areną. Šiuo metu taip pat ruošiamasi dvyliktajam „Muzikinės kaukės“ sezonui.

Be išskirtinai išsamios naujienų laidos „Info diena“ ir „Info komentarų su Arnu Mazėčiu“ „Info TV“ žiūrovai išvys daug dokumentikos. Nuo šio sezono žiūrovų pamėgtų dokumentinių filmų – dar daugiau, net trys pozicijos „Info TV“ tinklelyje. Tai – istorinė, gyvūnų dokumentika iš ZDF kolekcijos ir prancūzų kriminalinė dokumentika – nusikaltimų atkūrimas serijoje „Kas žudikas?“

Muzikinis ir pramoginis 2TV pristato naują LNK.LT rubriką, kurioje bus rodomas pasimatymų šou „Renkuosi Tave“ su Indre Stonkuviene. Taip 2TV eteryje – naujos ir po pertraukos grįžtančios žiūrimiausios laidos „Išdrįsk“, „Atsakyk“, „2 TV podcastas“, taip pat naujausi lietuviški ir užsienio atlikėjų vaizdo klipai.

Naujas LNK sezonas – jau nuo rugsėjo 4-osios!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją