Renginį pradėjo žymiausi įvairių LNK laidų vedėjai - bendrą dainą sudainavo Živilė Vaškytė, Merūnas, Ruslanas Kirilkinas, Rūta Mikelkevičiūtė, Inga Jankauskaitė, Vilija Matačiūnaitė ir Ugnė Skonsmanaitė.

Nekreipiant dėmesio į vis neveikiančius mikrofonus bei kitas technines transliacijos problemas, pramogų traukinys pajudėjo...

Sabutytės eteryje nebeliks

Pirma stotelė, kurioje sustojo pramoginis LNK traukinys - Gandai. Su senąja kolege Berneen atsisveikinęs bulvarinės laidos "Kakadu" vedėjas Tomas Ališauskas į sceną atlydėjo naująją eterio partnerę Ugnę. Pastaroji su Radži uždainavo duetu. Apie kitą laidos vedėją Godą Sabutytę, neseniai ištekėjusią ir tapusią Alijeva, T. Ališauskas pasakyti nieko negalėjo. Žurnalistams jis sakė nežinantis, ar Goda ves "Kakadu" ir šį sezoną. Kad grupės "69 danguje" narė laidoje nebepasirodys, DELFI patvirtino jos kolega Ingrida Martinkėnaitė.

Kita stotelė, kurioje, pasak renginio vedėjo Rolando Vilkončiaus, tvarka tikrai bus, pristatė laidą "Asistentai". Scenoje pasirodė projekto vedėjai Redita Dominaitytė bei Rimas Valeikis.

Per Dž.Butkutės pasirodymą - plėšomos Sergėjaus nuotraukos

Flirto ir aistros stotelėje žiūrovus pasitiko "Savaitės blykstės" vedėja Živilė Vaškytė, asilui Antanėliui neleidusi pakelti akių nuo savo įspūdingos iškirptės. Tuo tarpu kiti laidos vedėjai Saulėnas ir Vydas scenon pakvietė Džordaną Butkutę, kuri sudainavo jau hitu tapusią dainą "Nemylėjau tavęs".

Užkulisiuose jos tuo metu lūkuriavo į renginį atlydėjęs mylimasis Elegijus, o Saulėnas prieš kameras nepraleido progos pademonstruoti nemenkų atlikėjos gyvenimo pokyčių vis suplėšydamas buvusio Džordanos gyvenimo draugo Sergejaus nuotrauką.

Vėliau pramogų traukinys sustojo stotelėje, kurioje žiūrovus pasitiko kone pusnuogės blondinės, vos nepaspringusios scenoje barstytomis plunksnomis. Po pasirodymo jos užkulisiuose garsiai keikėsi, kad dainuoti trukdžiusios plunksnos lindo joms į plaukus, akis, bei burnas. Po to scenoje pristatyta Algio Ramanausko-Greitai vedama laida "Supertortas".

Deja, A. Ramanausko mikrofonas nebuvo įjungtas, todėl bent jau televizijos žiūrovai pristatymo taip ir neišgirdo.

R.Mikelkevičiūtė pasityčiojo iš savo pašnekovių

Kitas asilo svečias buvo Rūta Mikelkevičiūtė, kuri Antanėliui paklausus, ką jis galėtų pakalbinti ir savo laidose, patarė pasikviesti rinkodaros specialistę Nijolę Pareigytę (jei tik šis sugebės pasirūpinti prabangiu automobiliu "Audi"), o pastarajam pasakius, kad jis mėgsta jodinėjančias moteris, patarė nuvykti į Turkiją arba pasikviesti neseniai ten su meilužiu poilsiavusią Violetą Blėdienę.

Po serialo "Moterų alėja" pristatymo scenoje pasirodė dar vienas netikėtas duetas - seriale vaidinsianti misė Gabrielė Martirosianaitė ir Ruslanas Kirilkinas. Vėliau pora sceną užleido ne mažiau netikėtam laidoje "Laba diena" vaidinsiančios Ramunės Kurienės ir estrados princo Ryčio Cicino duetui.

Renginį baigė netrukus prasidėsiančios "Muzikos akademijos" naujų studentų pristatymas ir Juoko stotelė, kurioje apsigyveno maestro Donatas Katkus ir humoro šou "Nr.1". Na, o paskutinėje stotelėje iš stilizuoto ananaso dar kartą išlindo Dž. Butkutė ir sudainavo dainą "Gimimo diena".

LNK pramogų traukinio maršrutas bei jo užkulisiai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)