Visų pamėgtą vedėjų būrį papildys dar viena garsi moteris, kuri visiems labai gerai žinoma savo veikla. Jau antradienį už laidos vairo sės Indrė Stonkuvienė – televizijos laidų vedėja, nuomonės formuotoja, tinklalaidės „Mudvi“ bei „Tobulai netobula“ vedėja ir socialinės iniciatyvos „Moterų pasaulyje“ įkūrėja.

Kartu su laidos pašnekovais Indrė kalbės ne tik apie artėjančią Šv. Valentino dieną, bet ir ieškos naudingų patarimų, kaip išsaugoti darnius santykius poroje.

„Jau ilgą laiką stebiu laidą „Aš Ikona“ „Delfi“ televizijoje ir turiu pripažinti, kad pasiūlymas tapti laidos vedėja iš tiesų nudžiugino. Man nesvetima moterų auditorija, įvairių problemų gvildenimas, įdomios diskusijos ar darbas prieš kameras, bet šis projektas tikrai išėjimas iš komforto zonos. Esu įsitikinusi, kad tikrai labai sveika pakeisti aplinką, tai padeda nuolatiniam tobulėjimui“, – pranešime spaudai mintimis dalijosi Indrė Stonkuvienė.

„Laida „Aš Ikona“ visada asocijuojasi su moterimis, kurios padeda, ieško sprendimų, yra neabejingos bei turi savo sekėjų ratą. Todėl į komandą nutariau pakviesti Indrę ir praplėsti laidos kolektyvą bei atrasti naujų temų, kurias galės gvildenti Indrė. „Aš Ikona“ išlieka viena populiariausių ir sėkmingiausių gyvenimo būdo laidų Delfi televizijoje ir patenka tarp TOP 3 pokalbių laidų. Todėl stengiamės atsidėkoti mūsų žiūrovams ir jiems pateikti, kuo įdomesnį bei kokybiškesnį turinį“, – pasakojo laidos prodiuseris Alfas Ivanauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (202)