Tačiau bene didžiausią gimtadienio staigmeną Natalijai pateikė „Pop ladies“ merginos. Padedamos šokėjos Tinos, kuri turi Natalijos namų Klaipėdoje raktus,. Vieną tylią naktį jos įslinko į namą ir „pasiskolino“ kone visus senuosius „Yvos“ drabužius. Monikai Šedžiuvieneiatiteko rožinis- melsvas, Liepai Mondeikaitei – tigrinis, Baibai Skurstenei – stiuardesės, o Katažinai Nemycko – snieguolės kostiumai. Pasirėdžiusios jais merginos atvyko į „KK2 penktadienio“ filmavimą. Operacija buvo labai slapta. Merginos netgi įrašė dainą „Nataška tu mūsų Nataška...“, kurioje išsamiai apdainavo Bunkės gyvenimo vingius. Nusiėmusi akių raištį Natalija apstulbo! „Šį vakarą Tina atgaivino „Yva“, - sakė ji.

Tačiau tai dar ne visos Natalijos gimtadienio staigmenos „Pop ladies“ merginos Natalijai įteikė simbolinę dovaną, kurios pagrindinė mintis: „neskubėk į trečiąją santuoką, eik ramiai, vėžlio žingsniu“!
Ypatinga N. Bunkės gimtadienio fiesta su įspūdingomis staigmenomis, palinkėjimais, specialiu tortu ir ateities prognozėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)