„Meluoti, be abejo, negerai. Tikrame gyvenime to daryti nepatariame, bet mūsų žaidime geri melagiai net labai vertinami“, – juokiasi televizijos laidos vedėjas Saulius Žvirgždas.

Jis kartu su Gabriele Tetenskaitė-Žvirgžde yra nuolatiniais komisijos nariais, prisiėmusiais detektyvų vaidmenį, ir kas kartą jiems talkina vis kitas žinomas žmogus – šį iššūkį jau išbandė Orijus Gasanovas, Paul de Miko, Merūnas. Jie kartu su žiūrovais spėlioja, kas iš laidos dalyvių yra tikrasis savo profesijos atstovas, o kas tik bando apdumti akis. Įrodyti esantys profesionalais laidos dalyviai turi ne tik žodžiais, bet ir darbais – atsakyti į komisijos klausimus ir atlikti įvairias užduotis.

Pirmosiose laidose dalyviai jau išmėgino jėgas ginčydamiesi, kuris yra tikrasis veterinaras, stiuardas ir nekilnojamojo turto brokeriais ir atspėti pavyko ne visada.

Kas meluoja? Paul de Miko bando atpažinti veterinarą

Pirmosiose laidose dalyviai jau išmėgino jėgas ginčydamiesi, kuris yra tikrasis veterinaras, stiuardas ir nekilnojamojo turto brokeriais ir atspėti pavyko ne visada.

„Tenka pripažinti, komisijai nėra taip lengva atpažinti apsimetėlius, kaip jie tikėjosi. Tačiau svarbiausia, kad tiek jos nariai, tiek dalyviai puikiai praleidžia laiką – bent aš tikiu, kad jų kvatojimas ir juoko ašaros tikrai nėra suvaidintos. Tad labai kviečiame prisijungti prie mūsų – susitikime ne tik prie televizijos ekranų, bet ir filmavimo studijoje“, – kvietė S. Žvirgždas.

Jei norite filmuotis šiame TV šou ir manote, kad nesunkiai galėtumėte apgauti komisijos narius įsikūnydami į tam tikros profesijos atstovą, kviečiame registruotis čia.


Kas meluoja? Orijus bando atpažinti stiuardą (-ę)


TV šou „Kas meluoja?“ – kiekvieną penktadienį 20.30 val. per „Delfi TV“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją