Po skyrybų Aaronas nusprendė iškloti visą tiesą apie jų santykius LNK laidoje „KK2“. Pasirodo, poros santykiai byrėjo jau kurį laiką.

„Laikas nutraukti santykius, nes visko jau per daug. Manau, kad mums nereikia daugiau dramos“, – laidoje kalbėjo Aaronas.

Pora, anot A. Perezo, išsiskyrė dėl to, kad Urtę iš JAV deportavo. Urtė neturėjo nuolatinio leidimo gyventi JAV. Todėl ji pagal supaprastintą vizų programą galėdavo vienos viešnagės metu Amerikoje praleisti iki 90 dienų. Vis dėlto pastarąjį kartą mergina nebuvo įleista į svajonių šalį.

„Jai buvo pasakyta, kad ji išnaudojo visas įmanomas teises ir ji jau negalės gauti vizos. Problema yra ta, kad jei tu esi deportuotas, daugiau į šalį būsi nebeįleistas. Ir jei bandysi gauti vizą, jie ją tikrai atmes“, – pasakojo daugiau nei dešimt metų už buvusią sužadėtinę vyresnis Aaronas.

Ir nors jis pats išsivežė Urtę pas save į Kaliforniją, laidoje pažėrė priekaištų esą blogai ją auklėjusiems tėvams. „Po visos šitos situacijos išsiaiškinau tam tikrų dalykų apie ją ir jos šeimą. Jos mama ir tėvas ją auklėja neteisingai. Jie leido jai keliauti į kitas šalis vienai, daryti įvairias fotosesijas, dirbti „modeliu“, – tęsė vyras.

Laidoje teigiama, kad A. Perezas iš sužadėtinės atsiėmė ir sužadėtuvių žiedą, kuris esą buvo vienetinis kūrinys, kainavęs 30 tūkstančių JAV dolerių. Nors vyras vardija, kad jai liko daugybė kitų jo dovanotų brangenybių.

„Aš pasilikau žiedą, bet laikrodis, apyrankės ir visa kita buvo jai ir liko jai. Bet čia, Amerikoje, yra taip: jei tu nesusituoki, tada žiedas vėl grįžta pas vyrą, – teigė Aaronas. – Aš turėjau teisę atgauti žiedą.“

Urtė į Kaliforniją pas mylimąjį išvažiavo būdama vos šešiolikos: nutolo nuo tėvų namų, metė mokyklą ir nusprendė mokytis nuotoliniu būdu, nusprendė versti naują gyvenimo puslapį. Ir ne tik tai – ji net ryžosi pasidaryti tatuiruotę su mylimojo vardu.

„Tatuiruotės gan lengvai pašalinamos! Kelios lazerinio valymo sesijos ir viskas! Bet jeigu jai reikės pagalbos, būsiu laimingas jai padėdamas. Aš dėl visko blogai jaučiuosi“, – kalbėjo Aaronas.

Kalbėdamas su LNK televizija Aaronas džiaugėsi naujomis pažintimis ir pasakojo apie naujas simpatijas. „Gavau žinučių instagrame, feisbuke... Po visos šitos naujienos labai padaugėjo mano sekėjų. Man atrodo, kad merginos labai džiaugiasi šia žinia“, – šyptelėjo Aaronas.

Aaronas ir Urtė nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (934)