Kokios buvo didžiausios Lietuvos nesėkmės? Anot Sūrskio, draugystė su Europa vis dar neatnešė taip trokštamos pergalės „Eurovizijos“ dainų konkurse. „Lietuva jau dešimt metų kaip Europos Sąjungoj, o dar „Eurovizijos“ nė karto nelaimėjo“, – įsiskaudins Sūrskis.

Mauzeris jam paaiškins: „Taip yra dėl to, kad mes nedraugaujame su ubagais kaimynais. Todėl niekas už mus ir nebalsuoja“.

BTV „Dviračio šou“ pelės aptars, koks įvykis turėjo didžiausią kultūrinę reikšmę. Ar koks spektaklis sukrėtė tautą? Ar koks renginys praturtino dvasiškai?

„Žinau, Sūrski, žinau, tai – Natalijos Bunkės skyrybos. Pažiūrėkit kaip jie kultūringai išsiskyrė – nuėjo pas teisėją ir per penkias minutes atsiskyrė. Jokių lėkščių daužymo, jokių pamazgų pylimo“,– kultūrinį nušvitimą patirs Mauzeris.

Kas taps metų skandalu? Kodėl reikia pradėti metus nuo nulio? Ir kokią paslėptą prasmę pelės įžvelgs netikėtose Agnės Jagelavičiūtės vedybose? Svarbiausių Lietuvos metų įvykių apžvalga pagal peles politologes Mauzerį ir Sūrskį – jau šį naujametį vakarą per BTV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)