Gražuolė M. Šalčiūtė išgarsėjo socialiniuose tinkluose, vėliau dalyvavo ir ne viename televizijos projekte, tačiau pastaruoju metu televizijoje rodėsi retai. Tačiau panašu, kad žinoma mergina nusprendė tapti karščiausio vasaros šou dalimi.

Šventinį ketvirtadienio vakarą „2 Barai“ kūrėjai atskleidžia ir intriguoja – M. Šalčiūtė jau nuo šio sekmadienio kartu su kitais dalyviais po išlikimo kovos apsigyvens bendrose projekto patalpose ir dirbs baruose.

Kiekvieną dalyvių žingsnį seka daugybė kamerų ir žiniasklaidos atstovų, tad kol Monika gyvens realybės šou patalpose, galėsite sekti kiekvieną jos žingsnį.

Kodėl M. Šalčiūtė nusprendė dalyvauti realybės šou? Ką garsios merginos dalyvavimas projekte reikš kitiems projekto dalyviams? Visi atsakymai – jau šio sekmadienio išlikimo kovos tiesioginėje transliacijoje.

Realybės šou dalyviai čia patiria daugybę iššūkių, atrakcijų, kojas pakertančių įspūdžių, beprotiškų nuotykių ir karštą konkurencinę kovą. Dalyviai Žibininkuose dirba, ilsisi ir pramogauja. Tik pats atkakliausias taps ryškiausia TV žvaigžde ir laimės žvaigždės kontraktą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)