„Aš, kaip dalyvis, su balsavimu esu niekaip nesusijęs. Šie kaltinimai man yra nepagrįsti. Jeigu kažkas balsuoja, jis išreiškia savo nuomonę, ir kodėl jo balsas turi būti anuliuojamas ar dėl kažkokių priežasčių neužskaitomas? Tai tikriname visų balsus. Aš laikausi nuomonės, kad dalyvis su balsavimu nėra susijęs niekaip. Esu pakankamai jaunas ir stiprus, stengsiuosi ginti savo garbę ir šitoje atrankoje ir visur kitur“, – naujienų portalui DELFI apie jam mestus kaltinimus kalbėjo M. Kavaliauskas.

Kol kas buvęs nacionalinių atrankų dalyvis su organizatoriais bando kovoti atremdamas jų argumentus. „Kol kas tai vyksta žodiniais pasisakymais. Manau, kad daug kas yra akivaizdu ir aišku, o jeigu toliau bus daromas šitas š***s, mes galime kreiptis ir į aukštesnes institucijas, kurios į tai pažvelgtų rimčiau. Ir tada pažiūrėsime, kas yra teisesnis“, – sakė iš konkurso pašalintas atlikėjas.

„Jeigu už mane balsuoja, aš esu ramus ir džiaugiuosi ir galiu tik padėkoti tiems, kas balsuoja. Ir tai yra tik jų asmeninis interesas, – viešojoje erdvėje pasirodižiusias kalbas atremia vaikinas. – Aš nevažinėju po pienines ir neprašau, kad už mane balsuotų“.

Vaikinas tikina važiavęs į Vilnių, kuomet pusiaukelėje pasipylė bičiulių skambučiai apie interneto portaluose pasirodžiusius straipsnius dėl vaikino pašalinimo iš dainų konkurso. M. Kavaliauskas vyko pas Juozą Statkevičių pasiimti kostiumo rytojaus filmavimui.

Atlikėjas kitų dalyvių nekaltina ir apie užkulisinius „Eurovizijos“ reikalus kalba nenoriai, bet teigia, kad „kažkam pergalė ten (nacionalinėje atrankoje-DELFI) yra labai reikalinga, tą galiu patvirtinti. Bet ta pergalė yra ne mano naudai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (568)