Apie naująjį kolegą S. Jasevičiūtė pranešė „M-1“ eterio metu. Juo tapo ZIP FM eteryje dirbęs Gedas Saročka.

Delfi primena, kad radijo laidų vedėja S. Jasevičiūtė su gerbėjais pasidalijo netikėta žinia – jos ir kolegos G. Vaičikausko dueto radijo stotyje „M-1“ nebelieka.

„Aš kažkaip gyvenau naiviai tikėdama, kad tokia diena neateis, kad jei meilė baigiasi, tai bent jau mes su tavim amžini.

Bet ta diena atėjo. Šiandien buvo paskutinė mūsų su Gintu radijo laida M-1. Ir man stipriai spaudžia širdį. Nes per beveik 20 metų mes matydavomės kasdien, o kokius 14 iš jų dirbom duete.

Aš tave visada vadinau savo Radijo Vyru. Vyru, kuris su manim ištvėrė ilgiau nei realūs mano vyrai. Ir kaip tikroje poroje pas mus buvo visko: buvo, kad eteryje pykdavomės, o išjungę mikrofonus juokdavomės, jog mumis vėl patikėjo. Buvo, kad eteryje kalbėdavom draugiškai, o išjungus mikrofonus stodavo nejauki tyla, nes tu susipykęs juk nesikalbi. Buvo kai vienas kito nekentėm, buvo, kai laukdavom susitikimo, kad galėtume išsipasakoti.

Ir visa tai yra mūsų istorija. Istorija, kurios, tikiu, abu nepamiršim ir noriu tikėti, kad nepamirš ir mūsų klausytojai, nes mano manymu bet buvom lygiavertis stiprus radijo duetas. Kai konkurentinėse stotyse sako: „Pabandykit būti Skaiva su Gintu“ – reiškia viską gerai darai.

Man šiandien tikrai liūdna, bet aš žinau, kad tu neprapulsi, nes esi talentingas ir kūrybingas bičas. O gal dar ir kur keliai susikirs, nes niekada negali nieko žinot.

Mes su tavim darėm radiją ir darėme gerai, tuo aš labai didžiuojuosi. Man tavęs trūks, bet aš žinau kur tave rasti. Ačiū už laiką kartu“, – rašė S. Jasevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)