Į sceną kopę LTV eteryje debiutuosiančių laidų vėdėjai iš kailio nėrėsi atsakinėdami į vieno vakaro vedėjų Mariaus Jampolskio klausimus bei įrodinėdami, kodėl konkrečią dieną per LTV reikėtų žiūrėti jų vedamą laidą.

Štai laidos „Nacionalinė paieškų tarnyba“ vedėja Palmyra Galkontaitė tikino, kad po pirmos laidos filmavimo verkė visi buvę studijoje. Pasak jos, net apsiverkę operatoriai po laidos nusistebėjo: „kokia šlapia jūsų laida“.

Tuo tarpu pirmose eilėse įsitaisę ir renginį stebėję ministrai bei Seimo nariai turbūt tikėjosi prieš rinkimus nors akimirkai šmėžtelėti TV ekrane.

Vakaro metu koncertavo Modesto Pitrėno diriguojamas Kauno simfoninis orkestras, LRT grupė, Donatas Montvydas, BIX, Vytautas Juozapaitis ir Eglė Juozapaitienė, Jonas Čepulis ir Indrė Valantinaitė, Stasys Povilaitis, Rosita Čivilytė, Deivis ir Eduardas Kaniava, Mantas, Rūta Ščiogolevaitė, Vladimiras Prudnikovas ir Ieva Prudnikovaitė bei choras „Brevis“.

Į sceną dainuoti lipo ir naujos LTV laidos vedėja – laidą „Tūkstantmečio vaikai“ pristačiusi Vaida Genytė. Prieš keliolika metų su daina „Sparnuotosios sūpynės“ „Dainų dainelės“ konkurse triumfavusi V. Genytė „Sparnuotąsias sūpynes“ dovanojo ir vakaro svečiams. Prieš tai susirinkusieji archyviniuose kadruose galėjo išvysti, kaip prieš daug metų daina skambėjo „Dainų dainelėje“.

Kartu su M. Jampolskiu vakarą vedė Marijus Žiedas ir Lavija Šurnaitė. LTV žiūrovai įspūdingą naujojo Lietuvos tūkstantmečio sezono atidarymą matys sekmadienį, rugpjūčio 24 d., 21 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją