Profesionaliausius žurnalistus, laidų vedėjus ir sėkmingiausius projektus tradiciškai renka ne tik LRT darbuotojai, bet ir visi norintys – Lietuvos radijo klausytojai ir Lietuvos televizijos žiūrovai. Balsuoti „bitinukų“ rinkimuose galima portale lrt.lt/bitinukai.php iki gruodžio 31-osios.

Geriausiu TV laidų vedėju šiemet pretenduoja tapti Zita Kelmickaitė („Ryto suktinis“), Guoda Pečiulytė („Labas rytas“) ir Olegas Kurdiukovas („Rusų gatvė“), radijo laidų vedėja/žurnaliste – Živilė Kropaitė („Naujienų žemėlapis“, „Žinios“), Violeta Melnikienė („Kasdienybės kultūra“) ir Agnė Kairiūnaitė („Žinios“).

Geriausios metų TV laidos kategorijoje nominuota Lietuvos televizijos naujienų laida „Šiandien“, šį sezoną atsinaujinusi „Mūsų dienos kaip šventė“ bei jaunųjų talentų konkursas „Vunderkindai.lt“. Renkant geriausią radijo laidą galima balsuoti už „Laidą rusų kalba“ (Lietuvos radijas), „Čiurlionio metus“ (radijo programa „Klasika“) arba „Mix Sub‘ą“ (radijo programa „Opus3“).

Taip pat kviečiame balsuoti už labiausiai mėgiamą Lietuvos televizijos šiemet rodomą ar rodytą užsienio serialą. Šioje kategorijoje – klasikos šedevrų ekranizacijos (Galsworthy‘io „Forsaitų saga“, Dostojevskio „Idiotas“), pasauliniai detektyvų perlai („Auksinė Agatos Kristi kolekcija“, „Šerloko Holmso nuotykiai“), pritrenkiančio grožio BBC dokumentika ( „Planeta žemė“) ir daugelis kitų. Balsuojant visose kategorijose galima pasiūlyti ir savo variantą.

LRT „Bitinukų“ šventė ir apdovanojimai bus transliuojami 2012-ųjų pradžioje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją