„Noriu visus pasveikinti su pavasariu ir palinkėti meilės, meilės ir meilės, nes tai vienintelis dalykas, kurio ir krizės laikais gali būti užtektinai. Pavasaris ir Lietuvoj pavasaris“, - į koncertą antrąją Velykų dieną per LNK kviečia Žilvinas Žvagulis.

Viena didžiausių koncerto naujienų – po ilgos pauzės į sceną grįžtanti romantiškoji Atlanta su nauja daina. Specialų kūrinį koncertui „Pavasariniai žiedai“ rengia temperamentingasis Kastytis Kerbedis.

„Pavasariniuose žieduose“ spindės El Fuego, V. Perminaitė, „Pikaso“, E. Kučinskas, „Širdelės“, A. Rimiškis, Ž. Žvagulis, I. Starošaitė, S. Donskovas, „Rondo“, „Tabasco“, „Mokinukės“, Stano, J. Miliauskaitė, Paulius ir Irūna, Milana, „Tikri vyrai“, „Šokoledas“, E. Sipavičius, Atlanta, „Blogos mergaitės“, Patrulis Algis, A. Pilypaitė, R. Cicinas, „69 danguje“, K. Kerbedis.

Ir tai – ne visos LNK Velykų žvaigždės. Viena didžiausių filmų premjerų per televiziją ilgąjį savaitgalį - „Kūdikis už trisdešimt milijonų“ su viena didžiausių žvaigždžių Lietuvoje Džekiu Čianu. „Kūdikio už trisdešimt milijonų“ premjera – sekmadienį. Džekio Čiano herojus Fongas atrodo nepalenkiamas gyvenimo audrų, tačiau yra tik vienas dalykas labiau gąsdinantis jį nei skolų atgauti siekiantys kreditoriai tai - vaikas, rastas ant laiptinės kilimėlio prie namų durų...

Šventinėje „Snobo naktyje“ – Latvijos pasididžiavimas, kaimynų kinematografo žvaigždė, epas „Rygos kariai“. Filmas kainavo 4 milijonus JAV dolerių ir į kino ekranus pritraukė kone 200 tūkstančių latvių – tiek, kiek nesurinko net trys garsiausi lietuviški filmai kartu sudėjus. Latvijos kino žvaigžde šiame filme tapo lietuvių aktorius Kęstutis Jakštas, suvaidinęs prezidentą K. Ulmanį.

Artėjančių LNK švenčių tope – ir didžiausios visų laikų Velykų žvaigždės: beprotiškasis Eisas Ventura kultiniame filme „Eisas Ventura. Naminių gyvūnėlių detektyvas“, amžinai žilas Stivas Martinas filme „Nuotakos tėvas 2“, nesenstantys policininkai „Tango ir Kešas“, smagiausia Volto Disnėjaus komedija „Naujas imperatoriaus pokštas“ ir juokingiausias žaliaveidis visų laikų didžiausiame LNK hite „Kaukė“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją