Pasak LNK pranešimo spaudai, didžiąją dalį penktadienio vakarais rodomu filmų sudarys naujausi pirkiniai.

Rubrikos „Warner Bros. pristato“ startui LNK siūlo net 10 pačių naujausių komedijų. Paskutinį spalio penktadienį 21.35 val. rubriką pradės abejingų nepaliekanti komedija su „guminiu“ komiku, sportininku, kaskadininku Jackie Chanas „Piko valanda 2“, vėliau ateis Roberto de Niro ir Eddie Murphy eilė.

Žiūrovai išvys naujas komedijas „Policininkų šou“, „Pluto Nešo nuotykiai“, „Sutrikęs gangsteris“ ir jos tęsinį „Sutrikusi mafija“. Artėjant didžiosioms metų šventėms su rubrika „Warner Bros. pristato“ LNK žiūrovai išvys vieną sėkmingiausių pastarojo meto komedijų visai šeimai „Katės ir šunys“.

Po Naujųjų metų penktadienio vakarais bus parodyti visame pasaulyje milijonines auditorijas sutraukę veiksmo filmai „Išbandymų diena“ su Denzelu Washingtonu ir Ethanu Hawke‘u, „Vaiduoklių laivas“ su Gabrieliu Byrne‘u , „Apgalvota žmogžudystė“ su Sandra Bullock ir daugelis kitų „Warner Bros.“ kino hitų.

Prieš daugiau kaip 80 metų keturių brolių Alberto, Samo, Harry ir Jacko Warnerių įkurta kino studija pasauliui pristatė daugybę kultinių filmų ir kino herojų. Šios kompanijos sėkmės istorija rašoma iki šiol. Jos ekranizuoti „Haris Poteris“ ir „Žiedų valdovas“ - tik naujausi puikios kokybės ir didelio pasisekimo pavyzdžiai. Beje, pirmąsias šių filmų dalis jau šiais metais taip pat išvys LNK žiūrovai ir ištikimi kino gerbėjai.

„Warner Bros.“ kataloge šiuo metu sukaupta per 6600 vaidybinių kino filmų, 40 000 televizijai skirtų kūrinių ir per 14 000 animacinių filmų pavadinimų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją