Visus atlikėjų išbandymus vertino kompetentinga komisija, kurioje buvo aktorė Kristina Kazlauskaitė, verslininkas Žilvinas Grigaitis ir gerai šou pasauliui pažįstamas Arūnas Valinskas.

Pirmasis mestą iššūkį laidoje priėmė auksinio balso savininkas Merūnas Vitulskis, kuriam teko išbandymas dainuoti sproginėjant didžiausiems balionams ir gaudžiant siaubingiems garsams. Anot komisijos, dainininkas puikiai susitvarkė su sava užduotis.

Komisijos narys A.Valinskas, komentuodamas Merūno pasirodymą pokštavo, kad jie su Merūnu lyg svainiai, nes abiejų žmonas šokdina Andrius Butkus, todėl jis jam yra gan šališkas.

Lediniu šalčiu, lervomis ir vėžliais laidoje buvo gąsdinamos Liepa Mondeikaitė ir Ingrida Kazlauskaitė, kurios aukščiausias natas drauge traukė ne todėl, kad jos puikiai gali dainuoti, bet todėl, kad šaltis ir baimė valdė merginų emocijas ir balsą.

Tuo tarpu Deivydas Zvonkus ir Vitalijus Cololo patyrė, ką reiškia depiliacijos malonumai, kurie vyrams ne itin patiko. 

Tačiau pačią didžiausią drąsą ir ryžtą pademonstravo dainininkė Mia, kuri dainavo ne tik siaučiant inscenizuotai audrai, bet ir pliaupiant gausiam lietui.

Tokiems ekstremaliems triukams įžymybės pasiryžo dėl kilnaus tikslo.  Kiekvienoje laidoje dalyvaujantys žymūs lietuvaičiai stengsis laimėti kuo daugiau pinigų, kurie bus aukojami labdarai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)