Londono karališkoje muzikos akademijoje studijuojantis akordeonistas išgirdęs, kad laimėjo projektą, neteko amo. „Nežinau, ką pasakyti, nežinau...“, - sutrikęs kartojo jis.

Daugelio tarptautinių konkursų laureatas dalyvavo ir praėjusiame „Lietuvos talentų“ sezone, bet tada jam nepavyko pasiekti finalo. Manoma, kad koją pakišo pasirinkti per sudėtingi ir daugumai žmonių menkai pažįstami kūriniai. Šiemet M.Levickis iš klaidų pasimokė. Finale atliktame popuri buvo galima išgirsti ne tik klasikinius kūrinius, bet ir populiariuosius „Tris milijonus“.

Šių metų „Lietuvos talentų“ finalas buvo daug spalvingesnis nei pirmojo sezono. Tada dauguma finalistų buvo šokių kolektyvai. Šiemet jėgos skristėsi priešingai - dauguma dainavo.

Tarp dešimties paskutinę laidą pasiekusių dalyvių buvo dvi solistės, du solistai, dvi muzikos grupės, instrumentalistas, instrumentinis kolektyvas, akrobatė ir tik viena šokių grupė.

Beje, jau antrą sezoną „Lietuvos talentus“ laimi solo atlikėjas. Šių metų nugalėtoją M.Levickį sveikino ir praėjusių metų laimėtojas dantimis grojantis Mikas Stankevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją