Pirmasis scenoje pasirodė Gediminas Mačiulskis. Dalyvis scenoje grojo su afrikietiškais būgnais, o jam talkino kolegos. Teisėja Inga Jankauskaitė negailėjo Gediminui pagyrų bei sakė, kad jo pasirodymas buvo puikus emociškai, rašoma pranešime spaudai. „Su kiekvienu pasirodymu man vis labiau patinkate“, – pridūrė ir Justinas Jankevičius.

14-metis Kajus Kisevičius paruošė itin emocingą pasirodymą. Šokėjas sako, kad jis buvo paremtas asmeniniais išgyvenimais ir patirtimi. Kajus norėjo parodyti, kad patyčios nėra normalus dalykas bei įkrėsti proto tiems, kurie tuo užsiima.

„Puikus pasirodymas – išspaudėte viską, ką galėjote“, – sakė J. Jankevičius, o I. Jankauskaitė Kajų gyrė už originalumą, aktualių temų paiešką.

Gytis Ivaškevičius – „beatbox‘eris“, kurio talentu neabejoja niekas. Į „Lietuvos talentų“ sceną jis grįžo po devynerių metų ir parodė, ko yra vertas! Gyčio pasirodymas pakrypo netikėta linkme, kai jis atliko Džordanos Butkutės hitą „Nemylėjau tavęs“. „Parodėte gražią techniką, esate savo vietoje“, – kalbėjo J. Jankevičius.

Mėta Visminaitė įkūnija tai, ką gali žmogaus talentas ir didelis įdirbis. Scenoje dalyvė atliko grupės „Metallica“ dainą. „Jūsų kelyje matau daug gerų dalykų. Gimsta žvaigždė – mėgaukimės“, – kalbėjo J. Jankevičius.

„Esate labai talentinga mergina. Vokaliai nėra prie ko prikibti, tik nesuprantu, kodėl jūs pasirinkote šią dainą. Tam, kad būčiau euforijoje, man į vieną visumą nesueina elementai“, – sakė I. Jankauskaitė.

Kolumbietis Diego Esteban scenoje grojo elektriniu smuiku. Mokytoju mūsų šalyje dirbantis dalyvis surengė ugnimi nuspalvintą šou! „Jūs kuriate reginį – tai, ką darote, yra performansas. Puikiai jaučiatės scenoje, turite gerą skonį“, – kalbėjo J. Jankevičius.

Aksominio balso savininkas Jonas Vilimas scenoje atliko Adele kūrinį. Po pasirodymo teisėjai ir žiūrovai plojo atsistoję! „Vienintelis pasirodymas, dėl kurio man nėra jokių abejonių. Nuostabu“, – sakė I. Jankauskaitė.

„Šiurpuliai, svajonės – jūs padarėte visa tai. Dovanojote mums daug emocijų“, – kalbėjo J. Jankevičius.

„Ugnies teatras“ kiekvieną kartą nori pasirodyti vis geriau, o šį kartą dalyviai surengė lazerių šou. „Choreografija puiki – matosi, kad padirbėta fantastiškai. Žiūrovai mėgavosi žiūrėdami jūsų šou“, – sakė J. Jankevičius.

Paauglių grupė „Bitik Zys“ atrankose išjudino visus. Muzikantai įsitikinę, kad teisėjus sužavėjo jų užsivedimas ir atsidavimas muzikai. Deja, bet šį kartą tiek simpatijų nepavyko pelnyti – I. Jankauskaitė sukritikavo dainos pasirinkimą. „Esate geras kolektyvas, tik gal jums buvo nuobodu groti“, – pridūrė J. Jankevičius.

Ukrainiečių duetas „Duo P&B“ ir vėl pribloškė! Oro akrobatai paruošė įspūdingą pasirodymą, kuriame netrūko kvapą gniaužiančių triukų. „Kelis kartus širdis niuktelėjo į kulnus... Įspūdingi elementai, jūs esate profesionalai“, – sakė I. Jankauskaitė, o J. Jankevičius antrino, kad pasirodymas – itin solidus.

Šokėjai Nojus ir Auksė šoko jausmingą šokį iš kino filmo. „Pasirodymas geras – sušokote taip, kaip ir planavote. Žiūrovai atsistojo – reakcija yra“, – komentavo I. Jankauskaitė.

Šokių kolektyvas „Aušrinė“ projekte dalyvauja jau šeštąjį kartą! Alytaus miesto pažiba ir vėl sulaukė pagyrų. „Esate susikūrusios gerą reputaciją – nežinau, ar gebate klysti. Jūsų tobulumas yra įkvepiantis“, – kalbėjo J. Jankevičius.

Jaunoji gimnastė Veronika Niepomniaščiaja pakerėjo teisėjus! Ypatingo lankstumo ukrainietė dar kartą parodė, kiek daug gali žmogaus kūnas. „Esate netobulo pasaulio tobula detalė“, – kalbėjo I. Jankauskaitė.

O jau šį sekmadienį žiūrovai bus pakviesti išvysti didįjį projekto superfinalą. Jame susikaus ne tik pirmo ir antro finalo geriausieji, bet ir tie, kurie atrankų metu iš teisėjų bei vedėjų sulaukė „auksinio mygtuko“! Didžioji projekto intriga, kas taps šių metų nugalėtoju – jau netrukus...

Laidos akimirkos - nuotraukų albume:

„Lietuvos talentų“ superfinalas – jau šį sekmadienį, 19.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją