Pirmoji sekmadienio vakarą scenoje pasirodė dainininkė Mantė Puišytė. Trakuose gyvenanti mergina teigė, kad savo gimtajame miestelyje jau yra puikiai pažįstama, todėl šįkart ji nusprendė save parodyti ir didesnei scenai. Deja, dalyvė išgirdo vieną „taip“ ir į kitą etapą nepateko. Teisėjai pasigedo profesionalumo, rašoma pranešime spaudai.

„Lili team“ užaugo su „Lietuvos talentais“, tad kiekvieną kartą projekte nori pasirodyti vis geriau. Šokėjams tai puikiai pavyko – jie išgirdo net tris „taip“! „Viskas tobulai – taip ir turi atrodyti šokio pasirodymas“, – sakė J. Jankevičius.

„DEMO MINI kids small group“ sudaro septynios šokančios mergaitės. Jaunosios šokėjos pavergė teisėjus asmeniniu žavesiu ir energetika, tačiau iš teisėjų išgirdo du „taip“. J. Jankevičiui šokėjos kitam etapui pasirodė per silpnos.

Kolektyvas „Cielito lindo“, kurį sudaro du meksikiečiai ir viena lietuvė, scenoje pademonstravo tradicinius meksikietiškus folkloro šokius. Anot kolektyvo, tokie šokiai padeda ištverti lietuvišką žiemą ir į gyvenimą įneša spalvų, džiaugsmo bei judesio. Trys tvirti „taip“!

Projekte sudalyvauti panoro ir 27 metus skaičiuojanti kantri stiliaus muzikos kapela „Sadūnai“. „Tobula! Fantastiškai skambate, esame pakylėti“, – po jų pasirodymo sakė Marijus Mikutavičius, ir unikali grupė iš visų teisėjų išgirdo „taip“!

Gytis Chasažyrovas – profesionalus gimnastas, Europos jaunimo čempionas bei vicečempionas. Dalyvauti projekte sportininką įkalbėjo sesė, meninės gimnastikos atstovė Monika, kuri su broliu scenoje pasirodė kartu. „Pasirodymas chaotiškas, bet jūs esate pasaulio čempionas ir to neatimsi. Norėjau matyti daugiau triukų“, – kalbėjo Inga Jankauskaitė, ir duetas išgirdo tris „taip“!

Gediminas Mačiulskis scenoje dainavo ir grojo Vakarų Afrikos djembe būgnu. Gediminas tiki, kad šis instrumentas gali išgydyti net ligas, o grojant pailsima nuo protinės veiklos. Vyras mokėsi groti šiuo instrumentu iš pačių geriausių meistrų pasaulyje, o jo talentas neliko nepastebėtas – trys „taip“. „Išskridau. Tai net ne numeris, o dvasinė patirtis“, – sakė I. Jankauskaitė.

Humoro nestokojantis duetas „Kuklus show“ scenoje užkūrė nuotaikingą vakarėlį. Trepo stiliaus duetas atliko pačių sukurtą dainą, kurioje, neva, išpranašavo Lietuvos likimą. Beje, tai – pirmas viešas dueto pasirodymas.

„Pasirodo, kad jūs esate mano mėgstama grupė. Pirmą kartą sudalyvavote, padainavote, o man iš karto patinka“, – kalbėjo J. Jankevičius, ir grupė išgirdo du „taip“.

„Ugnies teatras“ kiekvieną kartą scenoje siekia pasirodyti vis geriau. Šį kartą jie žengė į sceną su mintimis apie „Auksinį mygtuką“. LED šviesų šou nepaliko abejingų – nauja programa buvo įvertinta puikiai. Trys „taip“ – dalyviai kitame etape.

Ukrainiečių duetas „Stardust“ pademonstravo neįtikėtiną šou su ratukinėmis pačiūžomis. Teisėjai buvo taip sužavėti, kad pritrūko žodžių, o J. Jankevičius jiems netgi paspaudė „Auksinį mygtuką“. Šeimyninis duetas keliauja tiesiai į superfinalą.

Laidos akimirkos:

„Lietuvos talentai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją