Pirmoji sekmadienio vakarą scenoje pasirodė manikiūro meistrė Justina Daraškevičienė. Anketą į projektą už ją slapta užpildė draugai. „Jūs gerai dainuojate, turite savo tembrą“, – po jos pasirodymo sakė Justinas Jankevičius, tačiau mergina į kitą etapą nepateko – teisėjai pasigedo profesionalumo, o taip pat kitąkart patarė dainuoti savo kūrybos dainą, rašoma pranešime spaudai.

Indiškų šokių akademija „Radžjašri Rameš“ projekte dalyvauja trečią kartą. Šįkart šokėjų duetas išgirdo tris „taip“! Teisėjai neslėpė, kad būtų nuostabu suprasti visus šokėjų rodytus simbolius. „Labai gražus pasirodymas – tarp jūsų jaučiasi ryšys“, – sakė Marijus Mikutavičius.

„BassGliss“ – šeimyninis profesionalių muzikantų duetas, džiuginantis klausytojus visiems puikiai atpažįstamais kūriniais. Saulius groja trombonu, o Viktorija – arfa. Muzikantai išgirdo du „taip“ – J. Jankevičiui pasirodymas atrodė šiek tiek nuobodus.

Oro akrobatė Gertrūda Kapalinskaitė neslepia – šis sportas yra labai sunkus. Reikia stiprių rankų, lankstumo ir nebijoti aukščio. Vis dėlto panašu, kad Gertrūdos pasirodymas teisėjus įtikino – mergina sulaukė trijų „taip“!

Kazimieras Lygnugaris scenoje dainavo ir grojo gitara. Dalyvis pasirinko M. Mikutavičiaus dainą, tačiau pateikė visai kitokį jos variantą. „Esu neobjektyvus – man tikrai palietė širdį. Gerai, kad daina suskambėjo dar kitaip“, – po kūrinio sakė M. Mikutavičius, ir Kazimieras išgirdo tris „taip“!

Jaunieji šokėjai Amadėja ir Aleksas scenoje įkūnijo garsiąją Barbės ir Keno porą. Šokėjai išgirdo vieną „taip“ ir į kitą etapą nepateko. Teisėjai teigė, kad reikia įdėti daugiau darbo – tuomet ateityje jų laukia daugybė pasiekimų.

Šokėja Sindi Niauraitė pildė projekto dalyvių anketą kartu su savo meksikiečiu partneriu Azaeliu. Deja, bet šokėjui pasirodyti projekte sutrukdė pavogtas pasas – jis įstrigo Lenkijoje. Todėl Sindi, pasitarusi su Azaeliu, nusprendė scenoje pasirodyti viena.

„Kai žmogus yra talentingas, gali atimti, ką nori. Esate unikali šokėja“, – kalbėjo J. Jankevičius, ir Sindi sulaukė trijų tvirtų „taip“!

Iš Ukrainos atvykęs Rustamas Yuldashevas – talentingas sporto meistras, karjeros pradžioje koncertavęs su akrobatų trupe, o vėliau atradęs diržų meną. 49 metų vyras šunis vadina savo geriausiais draugais, o taip pat jau beveik 10 metų tobulina šunišką akrobatiką. Ukrainietis įsitikinęs, kad yra vienas toks visame pasaulyje. Po dalyvio pasirodymo publika plojo atsistojusi! Trys tvirti „taip“ – Rustamas kitame etape.

„Beatboxeris“ Gytis Ivaškevičius-Shamanas į projektą grįžo po devynerių metų. Išgirdęs tris „ne“, tąkart dalyvis nenusiminė, tobulino savo įgūdžius ir grįžo su trenksmu – neseniai Lietuvos čempionate netgi užėmė 3 vietą. Tokia pat sėkmė jo laukė ir sekmadienį – iš teisėjų vaikinas išgirdo tris „taip“.

„Drąsos grįžti atgal reikia labai daug. Jūsų drąsa atsipirko“, – sakė J. Jankevičius.

Natasha Korotkina – pasaulinė „Fushion“ pilvo šokių žvaigždė. Ukrainietė neslepia, kad niekam kitam gyvenime nėra atsidavusi taip, kaip šiems šokiams. Natasha jau dalyvavo ne viename talentų projekte ir savo pilvo šokiu sužavėjo žiūrovus Italijoje, Rumunijoje, Bulgarijoje bei Ispanijoje. Ne išimtis ir Lietuva – dalyvė išgirdo tris „taip“! „Esate ragana, kerėtoja, burtininkė, alchemikė, magė“, – kalbėjo sužavėta Inga Jankauskaitė.

Laidos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją