Būtent todėl šiemet teisėjų vietas užims TV laidų vedėjas, hitų autorius ir atlikėjas Marijonas Mikutavičius, TV laidų vedėjas ir humoristas Justinas Jankevičius bei aktorė ir dainininkė Inga Jankauskaitė. O projektą ves šmaikštusis Mindaugų duetas – Stasiulis ir Rainys, rašoma pranešime spaudai.

„Už mane geresnio nerasite!“ – paklaustas, ar nudžiugo sulaukęs kvietimo prisijungti prie projekto ir šiemet, pokštauja M. Mikutavičius.

Ilgametis šou teisėjas įsitikinęs, kad šis šou skirtas visiems talentams. Tai – sceninio meno projektas, kuriame sužiba pasiruošę ir savo pasirodymą iki smulkiausių detalių apgalvoję artistai.

O ką M. Mikutavičius patartų būsimiems projekto dalyviams? „Tiek teisėjus, tiek žiūrovus „veža“ profesionalūs pasirodymai. Kai žmogus žino, ką daro scenoje, moka prikaustyti dėmesį, pasirenka tinkamą muziką. Manau, kad į „Lietuvos talentus“ turi ateiti su įdirbiu, „atidirbtu“ pasirodymu. Jei eini į projektą tik pakvailioti ir nustebinti savo klasiokų, tą, žinoma, padaryti gali, bet apie tolimesnę karjerą projekte svarstyti bus sunku“, – įsitikinęs šou teisėjas.

Kita šou teisėja I. Jankauskaitė yra įsitikinusi, kad visi žmonės yra talentingi. Anot jos, gyvenimo darbas – tai atrasti, o vėliau uoliai bei kantriai ugdyti mokantis, dirbant ir praktikuojantis.

„Šis projektas – puikus tramplinas bei proga pasiųsti pasauliui SMS su žodžiais „Aš esu“. Man norisi, kad čia ateinantys žmonės viduje žinotų, ko jie nori patys, ir ką ketina su tuo dėmesiu daryti toliau. Tačiau to norisi, galbūt, tik man. Tai taip gali būti ir tiesiog puikus nuotykis. Aš laukiu asmenybių – ryškių ir ambicingų. Būtų nuostabu pamatyt daugiau kuriančių, o ne atliekančių žmonių, taip pat humoro, stand up’ų, jaunų grupių su savo muzika. Kviečiu ir poetus skaityti savo eiles. Kuo daugiau kūrybos, draugai!“ – linki projekto teisėja.

Visiems šių metų dalyviams I. Jankauskaitė turi ir ne vieną svarbų patarimą. „Jei dar abejojate, aš jums patarčiau projekte sudalyvauti. Pasiruoškite, atsakykite sau į klausimus ką, kodėl ir dėl ko darote, ir pirmyn. Nepavykti juk negali, o tokie nuotykiai daro gyvenimą įdomiu“, – dalyvauti projekte drąsina I. Jankauskaitė.

Kad galimybė tapti šio projekto teisėju yra didžiulė privilegija, tvirtina ir trečiasis projekto teisėjas, J. Jankevičius.

„Kaip suprantu, turėtų būti du talentingi teisėjai ir vienas netalentingas. Kol kas esu okupavęs tą netalentingojo vietą – sugebėjau gauti geriausią vietą geriausiame Lietuvos projekte. To nenusipirksi už jokius pinigus, mėgaujuosi tuo“, – pokštauja jis.

Būsimiems dalyviams J. Jankevičius pataria daug repetuoti. Anot jo, praktika – raktas į sėkmę.

„Projekto scenoje yra labai daug spaudimo, nes užkulisiuose sutinki labai daug talentingų žmonių. Esu kalbėjęs su dalyviais – pamatę, kiek talentingų dalyvauja, ne vienas pradeda savimi abejoti. Tačiau iš tiesų, kiekvienas talentas yra unikalus, o mes norime pamatyti jus visus. „Lietuvos talentai“ – geriausios talentų dirbtuvės ir geriausia scena, kurioje gali parodyti tai, ką moki“, – kalba šou teisėjas.

„Lietuvos talentai“ – nuo naujojo sezono per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją