„Žmonės įsispyrė su kėdėmis į apsauginę atramą, laikiusią paaukštinimą, nukrito atrama ir žmonės nukrito“, - paaiškino „Lietuvos šokių dešimtuko“ prodiuserė Indrė Ciesiūnienė. – Jie matyt labai stipriai atsirėmė į atramą ir ji nukrito“.

Vienai žiūrovei buvo iškviesta greitoji pagalba. Medikų apžiūrėta moteris buvo išleista namo, tačiau sekmadienį praleidusi namuose, pirmadienį moteris žadėjo atlikti reikiamus tyrimus ir pasikonsultuoti su savo šeimos gydytoju. „Sužalojimų jai jokių nėra, ji buvo vienintelė, kuriai reikėjo iškviesti greitąją, nes svaigo galva“, - pasakojo I. Ciesiūnienė.

Pasak nacionalinės televizijos ir radijo direktoriaus Kęstučio Petrauskio, atraminė sienelė buvo pritvirtinta nekokybiškomis lenkiškomis sąvaržomis, kurios neišlaikė konstrukcijos. „Mes padarysime visai kitokią konstrukciją, kuri būtų garantuota“, - K. Petrauskis patikino, kad perdarius konstrukciją panašių incidentų nutikti neturėtų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją