Stebint pirmąją dvikovą, sostinės ,,Ring“ bare, kur buvo filmuojamos dvikovos, lankytojams kaito kraujas – kovojant grupės ,,Pikaso“ dainininkui Robertui Kirkliui su ,,dangiečiu“ Jonu Čepuliu, buvo akivaizdžiai aišku, kas labiau pasirengęs ringo kovoms. Ši dvikova neapsiėjo be kraujo – nors Jonas Čepulis smarkiai nenukentėjo, tačiau kraujais pasruvęs jo veidas atrodė taip efektingai, jog kai kurios jautresnės širdies merginos net paliko barą.

Kovas stebėję ir prižiūrėję treneriai Klubas.lt išklojo pagrindines kovotojų nuodėmes – vykusio filmavimo metu buvo daromos pagrindinės ir esminės bokso technikos klaidos –neretai dalyviai, nusižengdami taisyklėmis, smūgiavo atbula ranka, alkūne, atviromis pirštinėmis. Tačiau projektas tęsis ilgai, tad Lietuvos garsenybės turėtų užtekti laiko patobulinti savo techniką.

Nepaisant to, kad laiko mokytis bokso technikos iki filmavimų buvo skirta nedaug, kai kurie kovotojai kovėsi kaip tikri profesionalai – be šalmų. Grupės ,,Rebelheart“ lyderio Dariaus Mickaus ir šokėjo Andriaus Kandelio kova buvo ,,lygesnė“ ir be aiškesnių persvarų, skirtingai, nei Jono su Robertu.

Po jų iš garuojančio persirengimo kambarėlio į mėlynąjį ir raudonajį ringo kampus ryžtingai žengė ir kiti boksinininkai – Tomas Sinickis ir grupės ,,Pelenai“ gitaristas Romanas (jis tik likus porai dienų iki filmavimo pakeitė susižeidusį Marių Šmitą), ,,Išjunk šviesą“ boso gitaristas Driu ir Džordanos Butkutės „saugumo garantas“ Sergėjus Gorbonas, ,,Patrulių“ dainininkas Milgedas Aleksandravičius ir striptizo meistras Mirko, kuris vos spėjęs užimti savo poziciją mėlynąjame ringo kampe, iš susirinkusių smalsuolių moterų sulaukė garsių prašymų nusirengti.

Beje, dailiosios lyties atstovių, aikčiojusių po kiekvieno stipresnio smūgio, buvo gal net daugiau nei vyrų. Bokso dvikovomis gėrėjosi stilistė Eglė Mickevičienė, taip pat Nijolė Pareigytė, kuriai boksuotis ringe paskutinę akimirką uždraudė prodiuseris Egmontas Bžeskas. Smalsiai vyrų kovas stebėjo ir ekstravagantiškų drabužių mėgėja, advokatė Svetlana Pronina.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją