Kartu su Monique mokytojų gretas papildė dar viena Monika – dainininkė Monika Liu.

„Nuostabi vokalo mokytoja, puiki džiazistė, kuri bus „Lietuvos balso“ dalimi“, – tiesioginėje transliacijoje intrigavo šou vedėjas Rolandas Mackevičius.

Naujas veidas mokytojų tarpe reiškia, kad naujausiame muzikinio projekto sezone nebeišvysime kažkurio anksčiau matyto mokytojo. Tiesa, kurį komisijos narį pakeitė Monika, nėra aišku.

„Sulaukiau skambučio iš prodiuserio. (...) Aš labai apsidžiaugiau. Pradėjau svarstyti, kokia turiu būti mokytoja. Mąsčiau, kad noriu būti geriausia mokytoja, kokia tik įmanoma. Aš esu buvusi ir anksčiau mokytoja, todėl šis vaidmuo man yra pažįstamas iš visų spektrų. Apėmė azartas. Jaučiausi kaip raketa iki pakilimo. Esu pasiruošusi veikti“, – kalbėjo Monika Liu.

Monika Liu

Nors pati Monika mėgsta alternatyvią popmuziką, ji sako, kad šiame projekte ieškos tikro balso ir jausmo.

Dainininkė taip pat pabrėžia, kad ji nebus teisėja, o tikra mokytoja. Monika taip pat tikina, kad šiame projekte konkurencijos komisijos tarpe nelabai gali būti, nes svarbiausia yra atrasti talentingus šou dalyvius.

Atlikėjos sceninė ir kūrybinė patirtis didžiulė – ji ne vienus metus studijavo prestižiniame Berklio muzikos koledže JAV, o muzikos žinių ir praktikos sėmėsi kurdama skirtingo stiliaus muziką, kuri iki šiol skamba tiek televizijos ekranuose, tiek didžiosiose elektroninės bei džiazo muzikos scenose. Monika Liu jau yra pristačiusi savo debiutinį albumą „I am“, o šiomis dienomis tarp Londono ir Vilniaus gyvenanti atlikėja baiginėja savo antrąjį dešimties dainų albumą, kurio naujus kūrinius žada pristatyti jau netrukus.

„Pati savo veikloje visada rinkausi sunkesnį, lėtesnį, įdomesnį kelią. Rinkausi nuolatinį tobulėjimą, išsilavinimą, žinias, visą įmanomą patirtį – nuo studijų Amerikoje iki darbo muzikoje Anglijoje. Nuo dalyvavimo vidury miškų dvi savaites „workshop‘uose“ su Bobby McFerrinu iki buvimo kylančių ir esamų žvaigždžių užkulisiuose.

Nuo kūrybinio bendradarbiavimo su įvairiausiais atlikėjais ir kūrėjais skirtingose šalyse iki sėdėjimo ne vieną dieną iš eilės studijoje vos su keletu žmonių, kuriant meninę muziką. Nuo melodijų rašymo pop dainom iki kuriant muziką baleto šokiui, televizijai ar filmui. Nuo dainavimo mažose, teatrinėse erdvėse džiazo muziką iki stovint vienai prieš tūkstantinę minią, kuri kartu dainuoja mano kurtą melodiją...“ – pasakoja atlikėja.

DELFI primena, kad visa mokytojų sudėtis paaiškės jau netrukus. Šiemet „Lietuvos balsas“ savo žiūrovus džiugins gerokai atsinaujinęs, nes jame pirmą kartą kviečiami dalyvauti ir vaikai, ir suaugusieji, ir senjorai. Sužavėti didžiausias šalies muzikos žvaigždes galima pildant dalyvio anketą.

„Šiemet „Lietuvos balsas“ sugrįžta jau septintam sezonui ir net trigubai didesnis nei anksčiau. Filmuosime sezoną su senjorais, taip pat laukiame antrojo sezono su vaikais, tačiau šiandien labiau norėtųsi kalbėti apie suaugusiųjų „Lietuvos balsą“, kuris jau septintus metus grįžta į eterį. Filmavimai prasidės birželio mėnesį. Viskas bus filmuojama Vilniaus „Siemens“ arenoje du mėnesius. O dabar norisi po truputėlį atskleisti projekto paslaptis“, – kalbėjo G. Jaunius.

Norintys patekti „Lietuvos balsą“ dalyviai vis dar turi paskutinį šansą užpildyti anketą www.lnk.lt ir dalyvauti „aklosiose perklausose“, kurios įvyks Vilniaus „Siemens“ arenoje liepos 2, 3 ir 4 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)