Dalyvauti Kanarų salose, Tenerifėje, filmuotame šou iš tūkstančių norinčių buvo atrinkta vos dvylika – šeši vaikinai ir šešios merginos. Modelis Vaida Tautavičiūtė – viena iš jų. Iš Kuršėnų kilusi mergina mados pasaulyje atsidūrė atsitiktinai, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Nebuvau ta paauglė, kuri vaikšto į manekenių atrankas, – tuo metu man svarbiausia buvo mokykla, vėliau universitetas. Tačiau vėliau, jau būdama studentė, išvažiavau gyventi į Paryžių. Ten, viename naktinių klubų, mane ir pastebėjo agentūros skautas. Pirmas jo klausimas buvo – kuriai agentūrai tu priklausai? Aš jam atsakiau, kad aš išvis ne modelis! Kitą dieną jau vaikščiojau po agentūras. Vienas pirmųjų mano darbų – fotosesija, skirta labai garsaus prekinio ženklo „Garnier“ plaukų dažų dėžutei, – juokauju, kad net mano mama dažydavosi mano spalvos dažais“, – prisimena mergina.

Pirmas dalykas, kurio agentūra pareikalavo iš Vaidos – susigrąžinti natūralią savo plaukų spalvą. Raudonplaukė ilgomis iki kelių kasomis – taip Vaida atrodė prieš tai, kai neiškentusi patyčių persidažė plaukus juodai.

„Visą paauglystę patyriau užgauliojimus dėl savo išvaizdos – buvau labai liekna, su strazdanomis ir ryžais plaukais. „Ryža!“ man į akis šaukdavo mokykloje, kartais net gatvėje. Grįždavau namo, verkdavau ir melsdavausi Dievui, klausdama, kodėl aš tokia baisi. Kai jau nebeturėjau jėgų pakęsti patyčių, vieną dieną atėjau pas mamą ir paprašiau perdažyti man plaukus. Man buvo vos trylika“, – atskleidžia Vaida.

Po ilgus metus trukusių, tačiau skausmingai pasibaigusių santykių „Saloje“ Vaida pasinėrė į tokią aistringą meilės istoriją, kuriai žiūrovai tikrai neliks abejingi. Gražuolė modelis išduoda, kad ieškoti antros pusės realybės šou – geriausias jos sprendimas. Pasak Vaidos, „Sala“ buvo sukurta įsimylėti.

„Aš norėjau dalyvauti realybės šou, nes ten nėra interneto filtrų, nėra instagramų, snapchatų, čia tave filmuoja 24 val. per parą ir mato visokį – ir kai tu juokiesi, ir kai verki. Visos kaukės čia nukrenta labai greitai. Galbūt skamba paradoksaliai, bet man atrodo, kad būtent ten, filmuojami visą parą, mes visi buvome labai tikri. Ir ten užgimę jausmai buvo ir yra tikri“, – vylingai šypsosi gražuolė.

Kartu su Vaida realybės šou dalyvauja dar penkios merginos – lietuviškąja Kim Kardashian vadinama emigrantė Justina Globienė, socialinių tinklų žvaigždė Goda Stasiulaitytė, grožio specialistė Paulina Galkontaitė ir jauniausia šou dalyvė, įspūdingų formų neslepianti gražuolė Miglė Pečkytė.

Meilės realybės šou „Sala“ premjera – gegužės 20 d. 20.30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)