Išskirtinių kompaktinių plokštelių leidyba besiverčiantis, literatūrines popietes ir teatrinius renginius organizuojantis vyras kalbėdamas su TV3 laidos „VIP“ vedėjais Egle Kernagyte-Dambrauske ir Vaidu Baumila buvo nuoširdus. „Paskutinis mano firminis „skambuuuutis“ nuaidėjo jau prieš penkiolika metų... Tie, kurie tuomet buvo kūdikiai, jau vaikšto, jau paaugliai – ir vis tiek visi tą frazę prisimena ir nuolat kartoja“, – antradienio vakarą TV3 žiūrovams pasakos S. Jačėnas.

Su šypsena prisiminęs laikus, kai teko dirbti kiemsargiu, kai kartu su kolegomis įkūrė „Keistuolių teatrą“, S. Jačėnas prabils ir apie tokį gyvenimo tarpsnį, kai buvo pasukęs į politiką: „Tai buvo prieš dešimtmetį. Tada ypač pajutau, kad esu tik sraigtelis tokioje sistemoje. Savo funkciją atlieki, tačiau daryti įtaką – visiškai negali. O kai tam mechanizmui kas nors trenkia į šoną, – leki šalin kartu su visais, ir nepriklausomai ar gerai savo darbą darei, ar ne. Ir visko net ir nežinojai...“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)