Rosita prisipažino, jog paauglystėje netikėtai aplankęs žinomumas buvo smagus, tačiau kupinas iššūkių, rašoma pranešime spaudai.

„Tuo metu, neduok Dieve, išeisi į gatvę be apsaugos. Kai stovėdavau parduotuvės eilėje, žmonės nužiūrinėdavo, ką aš perku, kaip atrodau. Būnant 17-18 metų, tai nebuvo labai paprasta, – prisiminė ji.

Laidoje atlikėja nukels žiūrovus atgal į žinomos šokių ir muzikos grupės „Junior“ užkulisius, prabangius limuzinus ir audringus vakarėlius. Deja, grupės šlovė truko vos keletą metų, o tada Rositai teko galvoti apie gyvenimą iš naujo.

„Labai ilgai neradau savo vietos, ką veikti, ką daryti. Tada sugalvojau, kad reikia pradėti gyvenimą nuo nulio – išvažiavau į Švediją rinkti braškių. O grįžusi pradėjau mokytis ir dirbti rinkodaros srityje“, – laidoje pasakojo Rosita.

Buvusi vokalistė atskleidė, jog vėliau keletą metų dirbo laidos „Pasaulis pagal moteris“ režisiere, taip pat su tokiai žinomais televiziniais projektais, kaip „Du barai“, „X faktorius“, „Auksiniai svogūnai“ ir „Didysis šou burbulas“.

„Buvau už kadro todėl, kad visą laiką buvau įsitikinusi, jog tas laikas, kai stovėjau scenoje, jau praėjo“, – prisiminė Rosita.

Laidoje sužinosite, kodėl moteris nusprendė atsitraukti nuo televizijos ir dėl kokių priežasčių savo nedidelį miegamąjį keliems metams pavertė montažine.

„Tada save radau kažkur kitur. O dabar atėjo toks laikas, kai susitvarko smegenys, kai surandi save, kai nieko nebebijai ir jautiesi laiminga. Ateina tas momentas, kai nebebijai šnekėti ir prieš kameras“, – savo buvusias baimes atskleidė pašnekovė.

Rosita prisipažino, jog visada norėjo dirbti laidoje, kuri padeda žmonėms, todėl ėmėsi naujo iššūkio – dabar ją galima išvysti laidoje „Prieš srovę“.

„Visada sakiau, kad būtų faina dirbti laidoje, kurioje galima gelbėti žmones. Eini, kovoji, aiškiniesi. Tai – pakankamai sunkus žanras, nes turi kalbėtis su žmonėmis, rasti bendrą kalbą ir kažkaip juos padrąsinti, su jais pabūti. Bet man tai tikrai patinka – dabar jaučiuosi naudinga“, – atviravo ji.

„Pasaulis pagal moteris“ – sekmadieniais, 10 val. ryto tik per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją