„Auklės atviru tekstu sakė, kad namuose jį vadina Luku. Nežinau, kodėl, – kalbėjo L. Suodaitis. – Nežinau, ar čia bandymas įgelti man. Jaučiuosi taip, kad vaikas yra traumuojamas. Jis 8 mėnesius buvo vadintas kitu vardu. Vaikas tokio amžiaus jau sugeba atskirti savo vardą.“

Pastarąjį pusmetį Lauryno santykiai su žmona, verslininke ir nuomonės formuotoja, 28-erių Viktorija Siegel primena meksikiečių serialą, sekamą ir žiniasklaidos, ir visuomenės, rašoma pranešime spaudai. Po to, kai balandžio pradžioje Viktorija policijos pareigūnams pranešė apie namuose kilusį konfliktą, kurio metu, kaip teigė, patyrė fizinį smurtą, Laurynas parai buvo uždarytas į areštinę.

Pareiškimus dėl smurto pateikė ne tik Viktorija, bet ir Laurynas, tačiau pradėti ikiteisiminiai tyrimai, įvertinus duomenis ir liudytojų parodymus, buvo nutraukti. Netrukus po to sutuoktiniai pradėjo teisinę kovą dėl bendro sūnaus globos ir turto, o kiekvienas jų pasisakymas socialinio tinklo paskyrose tapdavo nauja žinute žiniasklaidoje.

15 kilogramų – tiek Laurynas pasakos praradęs per pastarąjį pusmetį. Ir šiuos pokyčius lėmė ne tik išgyventas stresas, bet ir sportas bent tris kartus per savaitę, ir sveika mityba. „Supratau, kad jei nesiimsiu kardinalių pokyčių – sugriūsiu, o toks tėvas sūnui nereikalingas. Režimas padėjo atsistatyti ne tik fiziškai, bet ir emociškai“, – pasakojo Laurynas.

Pasiryžti atviram pokalbiui po to, kas nutiko, pasak Lauryno, nelengva, tačiau jis mato to prasmę.

„Esu porą kartų paverkęs tada, kai labai sūnaus pasiilgdavau. Tikrai pramušdavo, labai stipriai pramušdavo, bet tiktai dėl jo. Vartai telefone tas nuotraukas, tuos pasidarytus video, ir laužia stipriai, tai būdavo tokių dalykų tikrai, čia neprislėpsi...“, – atviravo vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)