Laidos vedėjai Editai Mildažytei U. Siparė pasakos niekada negalvojusi, kodėl jos gyvenime vienu metu nutiko tiek daug pokyčių.

„Kai sužinojau, kad laukiuosi, pradėjau galvoti apie kitus dalykus. Sakiau, jei man kažkur kažkas bus negerai, aš nesiskųsiu, o imsiu ir pakeisiu. Taip natūraliai įvyko tie mano visi pokyčiai. Dabar jaučiuosi, kad esu laimingiausiame savo gyvenimo etape. Jaučiu pilnatvę“, – šypsosis laidos viešnia.

U. Siparė atvirai papasakos ir istoriją, kaip buvo sugalvotas jos dukros vardas. Per devynis nėštumo mėnesius televizijos laidų vedėja teigs net kelis kartus persigalvojusi, kaip pavadins savo mažylę.

„Tačiau likus kelioms dienoms iki gimdymo buvo likę du variantai – Uma arba Olivija. Aš sakiau, kad bus Olivija, Marius – Uma. Pasvarsčiau ir pasakiau Mariui argumentą ne už savo vardą. Supratau, kad tai labai simboliška. Sujungus vargus Ugnė ir Marius, yra Uma. Kai ji gimė, apėmė emocijos, todėl pavadinome Uma“, – sakys U. Siparė.

Moteris pasakos, kad pamačiusi savo pirmagimę užklupo visos emocijos vienu metu, riedėjo laimės ašaros.

„Dabar suprantu, kai žmonės sako: „Gimus vaikui tu suprasi tą jausmą, jis ateis, nes jo negalima nupasakoti žodžiais“. Manau, kad taip ir nutiko. Nors dabar, kai pagalvoju, man sunku patikėti, kad jau esu mama. Suprantu, kad tai yra mūsų vaikas, bet aš dar neįsivažiavau į mamos rolę. Aš įsivaizdavau, jog pagimdžiusi moteris yra labai suaugusi, atsakinga, visai kitokia, daug rimtesnė, protingesnė. Tačiau manau, kad aš tokia pati, kokia buvau, noriu tokių pačių dalykų, kurių norėjau, tiesiog jau esu mama“, – šypsosis laidos viešnia.

E. Mildažytė pastebės, kad U. Siparė po gimdymo atrodo tokia pati žavinga, bus domėtasi, ką televizijos laidų vedėjai sako kitos moterys socialiniuose tinkluose.

„Mane jos užsipuolė dėl manikiūro, sakė, kad išbadysiu vaikui akis, bet atsakiau: „Nereikia kišti vaikui į akis nagų, galima viską suderinti“. Dėl išvaizdos esu dėkinga genams, nes mano mama lygiai taip pat po gimdymo greitai atsistatė, yra liekna. Labai džiaugiuosi, kad man taip pasisekė. Nieko specialiai tikrai nedariau, net nesiruošiau daryti.

Nėštumo metu instagrame gaudavau daug žinučių, manęs klausdavo: „Kaip jūs rūpinatės savimi, ar grįšite sportuoti, ar daug sportuojate“. Man atrodo, kad pati gražiausia figūra yra tuomet, kai esi nėščia ir nereikia sukti galvos, kiek kilogramų priaugai. Svarbu rūpintis savo ir vaiko, kuris auga, sveikata. Žinoma, bepigu man sakyti, kai turiu gerą genetiką“, – pasakos moteris.

Laidos metu bus domėtasi, ar U. Siparė nuo rudens grįš į televizijos eterį. Žurnalistė teigs kol kas nieko neplanuojanti, viską atiduodanti likimui į rankas.

„Esu nusiteikusi, kad metus pabūsiu su Uma, bet artėjant rugsėjui gavau vieną skambutį, antrą, trečią. Yra tokių viliojančių variantų, kuriuos aš galbūt norėčiau pabandyti. Jei man pavyks suderinti laiką ir nereikės palikti Umos labai ilgai, visur spėsiu sudalyvauti, aš juk suvalkietė, man patinka laiką sudėlioti taip, kad būtų ne 24 val., o 26 val. per parą. Galvoju, kad visi pasiūlymai ir pokyčiai į gyvenimą ateina tada, kada jie turi ateiti“, – teigs U. Siparė.

Tiesa, žinoma moteris paatviraus ir apie tai, ko negalėjo daryti dirbdama nacionalinėje televizijoje.

„Negalėjau lakuoti nagų, net prancūziškas manikiūras buvo per ryškus. Tačiau daug nesvarsčiau, ką aš galiu ir ko ne, tai nebuvo vienas iš kriterijų, kodėl norėjau išeiti iš to darbo. Tik dabar naudojuosi galimybėmis. Kažkas sakė: „Tu per nėštumą sudalyvavai visose laidose, kurios yra“. Sudalyvavau ne dėl to, kad man kažko trūko, man buvo įdomu, galvojau, kad dabar yra tas laikas, kada galiu“, – šypsosis moteris.

Šią vasarą U. Siparė pasakos skyrusi savo idėjoms ir mintims, tikėjosi išsigryninti, koks darbas jai smagiausias, įdomiausiais bei finansiškai naudingiausias.

„Nacionalinė televizija yra prestižo dalykas, bet kalbant apie finansinę išraišką, gyvenimas dabar pagerėjo keletą kartų. Bet kokiu atveju, jei būčiau likusi darbe, tačiau motinystės atostogose, negalėčiau nieko daryti. Dabar aš labai smagiai leidžiu laiką, pavyzdžiui, su šeima kuriame reels'us. Tiek prisijuokaujame, kartu smagiai leidžiame laiką. Tai ir pelninga, ir faina“, – kalbės U. Siparė.

Visą laidą „Pas Editą“ su Ugne Sipare galite pamatyti penktadienį, 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)