Kur, nusiprausęs visus dienos rūpesčius, vakare esi švariausias ir nuogiausias prieš save? Kur skrieji tarp danograižių ar gelbėji pasaulį, naktimis knarki ar grieži dantimis? Iš kur rytais labai retai kada norisi pakilti? Šiuos klausimus LRT žiūrovams gerai pažįstamas Ignas Krupavičius, kviesdamas įsijungti naują portalo LRT.lt laidą.

Laidoje „Lengvai su Ignu“ laukia šilti, jaukūs ir lengvi žurnalisto, buvusio ilgamečio „Labas rytas, Lietuva“ vedėjo pokalbiai su Lietuvos asmenybėmis, kurios moka džiaugtis gyvenimu, rašoma pranešime spaudai.

„Tyriausi ir atviriausi pokalbiai įvyksta lovoje – seniai svajojau lovoje susitikti su tais žmonėmis, kurie mane įkvepia, suteikia drąsos veikti arba gyventi. Mes skubame, mokomės, dirbame, auginame, vėl dirbame ir pamirštame dėl ko esame čia. Gal ir niekada nepavyks rasti į tai atsakymų, todėl reikia tiesiog žaisti“, – apie projektą pasakoja I. Krupavičius.

Pokalbių laidoje lankysis ne vienas žinomas asmuo, kurį žiūrovai yra įpratę matyti kituose amplua, todėl Ignas žada ne vieną įdomų ir susimąstyti verčiantį pokalbį.

Laidos vedėjas pasakoja pašnekovus pasirinkęs labai lengvai – užtekdavo tik paskambinti tiems savo gyvenimo pakeleiviams, bičiuliams ar sielos draugams su intriguojančiu klausimu, į kurį dažnas netruko atsakyti teigiamai.

„Su Laima Kybartiene susipažinau pačioje savo kelio televizijoje pradžioje – susitikome ant jogos kilimėlio. Ir nuo tada pradėję giliai ir ilgai kvėpuoti, kvėpuojame tuo gyvenimo pavasariu ir toliau. Vaidotą Valiukevičių pamenu nuo tų jo transformacijos laikų, kai jis pradėjo lipti į sceną kaip niekad anksčiau tikėdamas savimi, nors tuomet beveik niekas dar juo netikėjo. Tai artistas, kuris ne tik lovoje, bet ir gatvėje išmoko būti savimi. Neabejoju, pokalbiuose su šiais ir kitais brangiais mano gyvenimo pakeleiviais kiekvienas žiūrovas atras ir atpažins dalelę savęs. Toks ir yra laidos tikslas“, – pasakoja I. Krupavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją