Daugiausiai komisijos balsų surinko netgi dvi poros - Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila bei Donatas Baumila ir Rasa Židonytė. Pastaroji pora tapo ir žiūrovų favoritais.

Mažiausiai balsų surinko ir su projektu atsisveikino medikė Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus. "Be galo dėkoju visiems už kiekvieną balsą. Visus jus myliu", - dėkojo projekto dalyvė.

Šioje „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ laidoje žiūrovų laukė nemažai staigmenų. Į projektą jau kitą sekmadienį grįžta viena iškritusi pora. Pagal žiūrovų balsavimo rezultatus, tokia sėkmė nusišypsojo operos solistui Marūnui Vitulskiui ir jo partnerei Ievai.


Ant parketo sukosi ir K.Brazauskienė

Projekto dalyviai laidoje sulaukė netikėtos viešnios - prie komisijos narių prisijungė Kristina Brazauskienė. Moteris, kurios gyvenimas primena spalvingą filmą ir kuri per daugelį metų yra pašokdinusi daug vyrų, tikrai turėjo, ką pasakyti žymių filmų herojais tapusiems šokėjams.

Tiesa, prezidento našlė buvo principinga: nesišvaistė dešimtukais kaip kiti kviestiniai komisijos nariai ir turėjo savo nepajudinamą nuomonę, net prieštaraudama komisijos pirmininkei Editai Daniūtei. K. Brazauskienė prisipažino mėgstanti šokti ir per savo gyvenimą nesutikusi vyro, kuris nenorėtų su ja pašokti. Tačiau projekto vedėjui Andriui Butkui pasiūlius kitąmet sudalyvauti LNK šokių laidoje, Kristina mandagiai atsisakė, paaiškinusi, kad kol kas jai užtenka šokių su savo anūke.
Tiesa, Kristina pasidavė provokacijai pašokti su žaviuoju Andriumi tiesioginiame LNK eteryje. „Tik prašau sukti į vieną pusę“, - prašė ilgamečio kairiųjų lyderio Algirdo Brazausko našlė.

Po šokio, kuris studijoje sukėlė audrą aplodismentų, Kristinos širdžių ėdikas Butkus nesužavėjo. „Jis nesubrendęs ir per smulkus“, - pareiškė K. Brazauskienė ir leido suprasti, kad po Algirdo Brazausko netekties jai nereikia kito šokių partnerio.

K. Brazauskienė prisipažino, kad šoko po dviejų metų pertraukos ir leido suprasti, kad šoko pirmą kartą po prezidento mirties.

Kino žvaigždžių vakaras

26-ąjį gimtadienį švenčianti Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis kino vakarą paruošė numerį pagal romantiškąjį "Avatarą". Dramatišką šokį tiek ant lynų, tiek ant parketo. Už ekstremalų pasirodymą palubėje be apsaugų, Gintarę projekto vedėja Rūta Mikelkevičiūtė netgi išbarė.

Aktorius Mantas Stonkus ir Ala Karpenko virto "Kaukės" herojais. Tiesa, kaip pakomentavo K. Brazauskienė, jis su burna dirbo daugiau, nei su apatine kūno dalimi.

Šokį pagal dramą "Geišos išpažintis" paruošė Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas. Palaikyti mamos į Teatro areną atėjo ir iš Amerikos grįžusi moters dukra Evelina Anusauskaitė. Tiesa, nuoširdūs Evelinos komplimentai mamai nesuminkštino griežto komisijos pirmininkės Editos Daniūtės vertinimo.

Katažina Niemycko ir Dainius Dimša buvo "Pamišę dėl šokių" herojai. Sudėtingą choreografiją pasirinkusi pora išties nusipelnė komisijos liaupsių.

Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško pasirinko Emiro Kusturicos filmą "Požemis". Aktorė Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis virto "Velnio nuotakos" herojais. Deja, bet abi šios poros susilaukė tokių komisijos vertinimų, kaip "didžiausia nesąmonė" ar "plaikstosi nepataikant į muzikos taktą".

Ingrida Kazlauskaitė su partneriu Ovidojumi Andriekumi pastatė šokį pagal "Plačiai užmerktos akys" siužetą. Dalyviai sušoko aukojimo ritualą.

O štai Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus pasidavė "Purviniems šokiams". Donatas Baumila su partnere Rasa Židonyte įkūnijo legendinio "Krikštatėvio" personažus. Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila sukūrė šokį pagal biografiniais faktais paremto ispanų matadoro gyvenimą "Manolete".

Projekto mediumą švenčiantys šokėjai laidos pabaigoje taip įsismagino, kad netgi uždainavo. Dainius Dimša, Andrius Butkus, Tadas Rimgaila ir Vytautas Mackonis parengė muzikalų numerį, kurį ketina atlikti kito šeštadienio paramos labdaros koncerte "Už vaikystę".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (337)