Kita staigmena buvo Ramūno Rudoko ir Ramunės Sadkauskaitės pasirodymas. Šiuo metu R.Rudokas su teatro trupe gastroliuoja Italijoje, todėl komisija jų poros čiuožimą vertino žiūrėdami iš anksto nufilmuotą medžiagą.

Pusfinalio metu taip pat paaiškėjo, kad žiūrovai viršijo visus “Ledo žvaigždžių” balsavimo rekordus. Iš viso per ketvirtfinalį ir kelias dienas po jo, telefonu ir interneto portale DELFI balsavo beveik 25 tūkst. žmonių.

Galutinis žiūrovų verdiktas, kas turi laimėti ledo šou, bus paskelbtas didžiojo finalo pabaigoje tiesioginio eterio metu. Tuo tarpu ketvirtfinalio balsavimo rezultatai buvo užklijuoti voke ant kurio pasirašė visos dalyvaujančios poros.

Laidos vedėjas Dainius Martinaitis šiek tiek praskleidė balsavimo paslapties skraistę pranešdamas, kad dvi paskutines vietas kol kas užima Ramūno Rudoko ir Ramunės Sadauskaitės pora, o taip pat Milano ir Rūtos Lukoševičiūtės pora.

Projekte dėl pagrindinio prizo varžosi šios poros:

Nr.1 - Vika ir Natas iš “Dangaus”








Nr.2 – "Mango" pora Vika ir Andrius Butkus









Nr.3 – Irma Jurgelevičiūtė ir Aleksandras Pyragovas







Nr.4 – Rūta ir Milano








Nr.5 – Ramūnas Rudokas ir Ramunė Sadauskaitė







Balsuokite, kuri pora turi laimėti projektą "Ledo žvaigždės"?

$qid=56;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Didysis „Ledo žvaigždžių“ finalas jau kitą šeštadienį, kovo dešimtąją dieną, 19:05 per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją