Roberto Razmos režisuojamas, į 95-ųjų laikotarpį žiūrovus nukelsiantis filmas per humoro prizmę pateiks tuometinio lietuvio buitį ir santykį su technika, o žinomus muzikos ir šou pasaulio veidus grąžins dvidešimt penkis metus atgal į praeitį, rašoma pranešime spaudai.

Naują formatą nacionaliniams technikos apdovanojimams šiemet pasirinkę „Tech Top 2020” organizatoriai kūrybos namai ELITAZ, į aktorių komandą pritraukė didžiulį būrį žvaigždžių. Komedijoje pasirodys Inga ir Arūnas Valinskai, Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, Birutė Dambrauskaitė, Liveta Kazlauskienė, Aleksandras Ivanauskas – Fara, Asta Meschino, Erika Vitulskienė, grupė Bavarija, grupė ŽAS, Skaiva Jasevičiūtė, Andrius Užkalnis, Džordana Butkutė, grupė Rebelheart, Igoris Kofas, Irma Jurgelevičiūtė, Justinas Jarutis, Monique, Kristina Radžiukynaitė ir daugelis kitų. Kol vieni vaidins dvidešimt penkeriais metais jaunesnius pačius save, kiti save išbandys netikėtuose personažuose ir profesijose.

Įpusėjus filmo kūrimui, įspūdžiais iš filmavimo aikštelės dalinasi ir legendinės grupės „Rebelheart“ lyderis Darius Mickus. Tai ne pirmasis atlikėjo kartas aktoriaus rolėje – grupės vokalistui ne kartą teko vaidinti teatre ir kino filmuose. Tačiau tai pirmasis kartas, kuomet grupės nariai persikėlė dvidešimt penkeriais metais atgal į praeitį ir save išbandė naujoje profesijoje.

„Šis kartas aktoriaus rolėje tikrai buvo kitoks. Man svarbi sveikos gyvensenos ir mitybos tema, tad vaidinti vaistininką buvo ir netikėta ir paradoksalu. Pats filmavimo procesas labai patiko, žinoma, jautėsi ir nuovargis, nes tiek daug kartų šokti pagal savo paties dainą dar niekada neteko. Malonus buvo ir pats vizualinis grįžimas į 90-ųjų laikotarpį: aprangos, perukai. Smagu buvo grįžti į prisiminimus ir vienoje scenoje pasirodyti su dar vienomis legendomis – Orestu ir Džilda. Savo profesionalumu ir atsidavimu šiam projektui nustebino ir visa filmavimo komanda, dėl to dar labiau laukiame premjeros. Manau, kad šis filmas taps labai smagiu ir nuotaikingu reginiu žiūrovams“, − įspūdžiais iš filmavimo dalinasi „Rebelheart“ vokalistas Darius Mickus.

„Tech Top 2020: Ateities įkrova“ muzikinėje komedijoje atgims ir ne vienas tų laikų muzikinis hitas, kuriuos atliks garsiausi to meto atlikėjai. Filmo metu taip pat bus paskelbta visuotino žmonių balsavimo ir ekspertų komisijos išrinkta geriausia šių metų technika. Filmo premjera įvyks lapkričio 10 dieną, 19 val. 30 min. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)