Intriguojančio „Tango TV“ pasimatymų šou „Vieniša žvaigždė“ rengėjai gauna tūkstančius anketų iš žavių ir iššūkius mėgstančių Lietuvos jaunuolių, kurie dėl mylimos ir vienišos žvaigždės yra pasiryžę bet kam. Laidoje norintys dalyvauti vaikinai ir merginos nesismulkina ir pageidauja net jau vedusių ir visai ne vienišų žvaigždžių. Itin dažnai anketose minimos neseniai ištekėjusios Violetos Riaubiškytės ar grupės YVA dainininkės Natalijos Zvonkės pavardės.

„Vienišoje žvaigždėje“ jau dalyvavo skandalingasis grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas, šou verslo ryklys Egmontas Bžeskas, dainininkas Gediminas Nadtočis – Natas. Žiūrovai stebėjo seksualiosios grupės „69 danguje“ dainininkės Nijolės Pareigytės – Neli nuotykius su penkiais vaikinais, o laidos „TV Pagalba“ narys, šoumenas Gediminas Jaunius pasimatymų šou susitiko net penkiasdešimtmetę moterį.

Naujienų portalas DELFI kviečia „Tango TV“ pasimatymų šou žiūrovus pareikšti savo nuomonę. Kurią Lietuvos įžymybę norėtumėte matyti kitose „Vienišos žvaigždės“ laidose?

Balsuoti galite kolonoje dešinėje!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją