„Šiaip, kai buvau užkulisiuose ir išgirdau, kaip dainuoja Ežiukas, juokiausi, nes žinojau, kad eisiu po jo į sceną. To žmogaus talentas yra nuostabus. Tikrai negalvojau, kad laimėsiu. O šiaip, kadangi projekto taisyklės yra neatspėti, kas slepiasi po kauke, manau, kad laimėjo Ateivė. Juk komisija jos neatspėjo! Aš pats net neįtariau, kad ten bus ji. Kiek ta moteris turi energijos!“ – pasakojo žinomas vyras.

Laidos gerbėjai puikiai pamena, kad Juodvarnis atvirai reiškė simpatiją Ateivei ir net buvo pažadėjęs su ja išgerti kavos. Todėl paklausus, ar po didžiojo kultinio šou finalo šis susitikimas įvyks, Dainius Kazlauskas buvo atviras.

„Kadangi dabar būsime abudu kitame projekte, tai išgersime ne vieną puodelį kavos. Labai žaviuosi šia moterimi! Kas galėjo pagalvoti, kad jinai yra tokia muzikali ir teatrališka!“ – sakė jis.

„Sulaukiau labai daug žinučių po laimėjimo viešoje erdvėje ir esu be galo dėkingas žmonėms, kurie taip balsavo už mane. Manau, kad man tiesiog pasisekė!“ – vis dar savo pergale negalintis patikėti kalbėjo aktorius.

„Šiemet sau daviau tokį žodį, kad sutiksiu su viskuo. Pabandysiu sutikti su viskuo. Nes aš toks išrankus savo gyvenime buvau ir iš tikrųjų būtų labai sunku man ateiti į tokio pobūdžio projektą. Bet staiga, žinot, labai įdomus dalykas, gyvenime visiems siūlau kada nors tai pabandyti – nepaprieštarauti tam, ką tau siūlo gyvenimas. Nepasakyti ne. Sutikau tokių puikių žmonių ir šitam projekte, kuriuos gal iš tolo žinojau, pažinau juos ir mes tapom taip netiesiogiai, bet tokie iš tikrųjų labai artimi. Buvo labai fainų kaukių, labai gaila, kad kai kurioms nepavyko, galbūt per anksti išėjo. Buvo tokių gražių dalykų šiame projekte. Ir finale buvo visos vertos laimėjimo. Daug tokių gražių kaukių, kurios tikrai galėjo būti lygiai taip pat finale. Tai tiesiog sėkmė. Žinot, sėkmė, ji susideda iš mažyčių dalykų. Ačiū visiems tiems nematomiems žmonėms, kurie pastūmėjo iki finalo. O laimėjimas yra tik dar vienas įrodymas, kad tai, ką darau, yra prasminga“, – atvirai kalbėjo Dainius.

Apie šeimos reakciją Dainius kalba santūriai ir sako: „Šiuo metu aš juos labai lepinu. Išėjo mano trijų filmų premjeros ir dviejų spektaklių, o čia dar ir kaukę nuėmė, tai mano artimieji nebežino, kaip ir bereaguoti“, – juokdamasis pasakoja vyras.

Jau šį sekmadienį jūsų laukia speciali šou „Kaukės“ laida, kurioje sužinosite visas paslaptis. Be to, pamatysite, kaip garsenybės galvojo užuominas, ruošėsi pasirodymams ir ką veikė užkulisiuose laukdamos savo pasirodymų. Todėl nepamirškite įsijungti LNK jau šį sekmadienį, 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją