Išvarginti keturių mėnesių sunkaus darbo, repeticijų, nuolatinio streso ir nuovargio, projekto dalyviai galės atsigauti „Grožio fabrike“. Pirmadienį „Grožio fabrike“ apsilankys „Kelio į žvaigždes“ merginos, o dar kitą pirmadienį – vaikinai.

Pirmosios „Grožio fabriko“ duris pravėrė Raminta, Vilija, Dangė, Eglija ir Donata. „Nors žvaigždės scenoje ir spindi, iš praktikos žinome, kad jos turi ir trūkumų. Tai parodė ir Gintarės pavyzdys. Mūsų specialistai stengsis patenkinti visus „Kelio į žvaigždes“ dalyvių norus. O mes galėsim nors ir trumpam sužinoti jų slepiamus trūkumus, kurie netrukus bus ištaisyti“, - sakė laidos prodiuseris Kristupas Krivickas. Be kitų grožio procedūrų, kelioms žvaigždėms bus lazeriu koreguojama rega, suteiktos psichologo konsultacijos. Kitą pirmadienį, sausio 16-ąją, „Grožio fabrike“ apsilankys „Kelio į žvaigždes“ vyrai, tarp jų – Mino, Haroldas ir Andrius.

„Kelio į žvaigždes“ Andrius ir Vilija nuo šių metų pradžios pradeda dalyvauti NML profesionalų kovose. Realybės šou nugalėtojas Andrius Rimiškis kovos Mėlynajame NML divizione, o viena superfinalisčių Vilija – Raudonajame. Andrius „Nacionalinės muzikos lygoje“ stos į grupės „ŽAS“ vietą, kuri iškrito iš Lygos surinkusi mažiausiai žiūrovų balsų, o Vilija – merginas iš YVA, kurias ištiko “ŽAS” likimas.

„Išėjus iš šou, jiems prasidės kelias, kuris truks ne keturis mėnesius, o jei pasiseks - visą likusį gyvenimą. Nacionalinėje muzikos lygoje realybės šou dalyviai kausis su profesionalais kaip lygūs su lygiais. Šventė baigėsi, prasidėjo juodas darbas. Televizijos dėka kaip viesulas įsiveržę į Lietuvos muzikos pasaulį, jaunuoliai pajus, kas yra kasdieninė profesionalų duona, - naujuosius dalyvius gąsdina NML komisaras Algis Ramanauskas.

Pirmas išbandymas laukia jau šį sekmadienį. Pirmojoje šiemet NML kovoje Andrius susikaus su šlagerių lyderiais, grupe „Balius“, kurios sąskaitoje - geriausios dainos iš viso pasaulio popmuzikos aukso fondų, didžiausi visų laikų parduotų įrašų rekordai.