Pirmą kartą per aštuonias savaites visi penki komisijos nariai teisingai atspėjo, kas slėpėsi po Euro kauke, rašoma pranešime spaudai.

„Mano širdis jau kelinta savaitė jautė, kad bet kuriuo momentu man gali nuimti galvą. Kai supratau, kad įtarimai prasidėjo, viskas važiavo kaip sniego gniūžtė. Supratau, kad anksčiau ar vėliau ši diena ateis. Tik tiek, kad mane vis išgelbėdavo arenoje balsuojantys žiūrovai“, – sakė žinomas vyras.

Džiugas neslepia, kad sunkiausia buvo galvoti užuominas, nes ir laidos vedėjas Giedrius Savickas, ir daugelis komisijos narių yra puikūs jo draugai. Todėl didžiausiu galvos skausmu tapo ne tai, kaip apgauti žiūrovus, bet, kaip padaryti taip, jog jo neatspėtų geriausi draugai.

„Kaukių“ 8 laida

„Aš žinau, kad mano mama tikrai žiūri „Kaukes“ ir tikrai žiūrės šitą laidą. Tik ji ne visiškai supranta, kada laidos filmuojamos ir kada rodomos. Tai aš pasistengsiu, kai mane pradės įtarinėti, užeiti pas ją į svečius ir sakysiu – nu kur jau ten galiu būti aš? Taigi aš čia sėdžiu! Garantuoju, kad mama manim patikės.“

Šou gerbėjai puikiai pamena, kad praėjusiais metais po Pipiro kauke slėpėsi Džiugo žmona, aktorė ir atlikėja Lina Rastokaitė.

Moteris tuo metu pasakojo, kad nuo vyro jai pavyko nuslėpti šią paslaptį, todėl paklausėme paties Džiugo, ar šiais metais nesulaukė šeimoje klausimų apie savo dalyvavimą: „Kaip ir Linai pavyko nuo manęs nuslėpti, kad ji filmavosi, taip ir man pavyko lengvai nuslėpti, nes abu turim tiek daug veiklų ir darbų, kad savo vos spėjam suskaičiuot, tai į kito reikalus jau nebelendam, nes tai per daug sudėtinga.“

Garsus vyras neslepia, kad šis nuotykis jam labai patiko ir įtraukė, todėl šou likusiems kolegoms, besislepiantiems po kaukėmis linki tik vieno: „Jau projektas persirito į antrą pusę. Tai tiesiog linksminkitės! Anksčiau ar vėliau vis tiek tas kaukes nuims. Taip, kad niekur per daug čia tu nepasislėpsi!“

Kuri kita kaukė bus atskleista? Visa tai sužinosite sekmadienį įsijungę LNK 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)