Visa komisija pamačiusi, kad po ja slėpėsi bene garsiausias Lietuvos kovotojas, Europos ir pasaulio čempionas Sergejus Maslobojevas, liko be žado. „Čia tikrai tu dainavai? Čia tavo balsas?“ – nustebęs klausė Stanislavas Stavickis-Stano.

„Tai buvo pirmas kartas, kai aš dainavau prieš kažką. Aš net iš tikrųjų taip kojytes suspaudęs dainavau, nes man buvo labai nejauku“, – prisipažino žinomas kovotojas, rašoma pranešime spaudai.

Maža to, pasibaigus filmavimui Sergejus prisipažino, kad šis pasirodymas „Kaukių“ scenoje jam buvo pirmas ne tik dainavimo prasme. „Tai buvo ir pirmas kartas kai buvau kokioje nors komisijoje. Galiu pasakyti, kad tai tikrai labai sunkus darbas. Bet mane visi labai šiltai priėmė, palaikė ir aš jaučiausi labai jaukiai“, – sakė jis.

Vakaro pabaigoje buvo nuspręsta atskleisti dar vieną žinomą žmogų, besislepiantį po kauke. Šį kartą į pavojaus zoną komisija nusprendė išsiųsti dvi lyderiais laikytas kaukes – Juodvarnį ir Jautį. Arenoje esantys žiūrovai balsuodami nusprendė, kad toliau projekte lieka Juodvarnis.

Visiems garsiai skanduojant – „kaukę! kaukę! kaukę!“ – Jautis nusiėmė savo galvą ir paaiškėjo, kad po kostiumu slėpėsi verslininkas Laurynas Suodaitis, išgarsėjęs dėl savo skandalingų skyrybų su Viktorija Siegel.

 „Kaukės“ laida

„Aš pirmą kartą atspėjau, kas slepiasi po kauke!“ – džiaugėsi Simona Nainė.

„Šiek tiek liūdna, nes kiekviena šita laida yra tokia faina patirtis, bet išeinu su šypsena, nes turėjau labai gerą laiką, labai smagų laiką. Ar gera nusiimt kaukę? Nežinau, visai man patiko tas Jaučio vaidmuo. Patiko jame būti ir šiek tiek apsimesti“, – pasibaigus filmavimui sakė Laurynas Suodaitis.

„Kai man pasiūlė čia dalyvauti iš pradžių pagalvojau, kad nesu dainininkas ir kam žmonėms kruvinti ausis, ir iš viso ar verta man eiti? Bet paskui pagalvojau iš kitos pusės – o kodėl gi ne? Kada kitą kartą jeigu ne dabar? Ir tikrai sutikęs nepasigailėjau nė vienos sekundės.

Žinau, kad daug kam mano sprendimas gali atrodyti keistas, nes išgyvenu dramas asmeniniame gyvenime, bet juk tos dramos niekur nedings ir neišnyks, o atsitraukti nuo visko labai sveika. Be to, nuotaika, kuri tvyrojo viso šio šou metu, komisijos juokeliai ir kūrybinės komandos bendravimas – tai iš tikrųjų padeda labai nuo visko pabėgti. Aš manau, kad žymiai blogiau būtų buvę, jeigu manęs čia nebūtų“, – atvirai sakė jis.

Jau kitą sekmadienį šou „Kaukės“ gerbėjų laukia dar daugiau staigmenų – bus nuimtos net trys kaukės ir atskleistos įžymybės besislepiančios po jomis. Todėl nepamirškite įsijungti LNK, 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)