K. Kerbedis šį trečiadienį bus kaip niekad atviras ir mielai su visais gerbėjais dalinsis mažai kam girdėta informacija. Pavyzdžiui, ar žinojote, kad K. Kerbedis ne tik drąsiai gali vadintis bajoru, bet jo šeima netgi turi savo giminės bajorų vėliavą?

„Apie šią bajorystę sužinojau iš amžiną atilsį savo tėvuko. Jis, kartu su broliu, pradėjo per įvairius žmones ieškoti archyvų – visas šis darbas truko net 5 metus“, – netikėtas detales atskleis K. Kerbedis, o laidos žiūrovai išvys ir ypatingą giminės vėliavą.

Tačiau bajoriškos šaknys – ne vienintelė įdomi detalė apie garsaus dainininko šeimą. Pasirodo, kad Kerbedžiai garsėja ir dvynukais!

„Pats esu iš dvynių, o vienas mano sūnus taip pat turi dvynukes“, – pasakos dainininkas.

Dar vienas K. Kerbedžio pomėgis – visiems brangiausiems savo žmonėms suteikti originalias, neretai įdomias detales slepiančias pravardes.

„Kai mano sūnui gimė mergaitė ir man pasakė jos vardą, pripažinau, kad dabar jo neįsidėmėsiu – įsiminsiu jį po to. Ir, vietoje to, įkaliau jai savo. Tad, kaip dukros Konstancijos sūnų Taurą vadinu bryliku, taip pas Kasparą gimė Baltoskandijos baseino princesė. Žmonės, kuriuos myliu ir kurie man yra artimi – visa mano giminė ir muzikantai – turi pravardes“, – pasakos jis.

„Gero vakaro šou“ – trečiadieniais, 19.30 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją