O viena iš didžiausių BTV naujojo sezono naujienų – laidos „Prajuokink mane“ sugrįžimas. Šioje laidoje savo sugebėjimus galės išbandyti kiekvienas norintis ir galintis juokinti kitus. Svarbiausias reikalavimas – priversti bent šyptelėti labai rimtai nusiteikusią BTV „Prajuokink mane“ komisiją, kurią sudarys du gerai Lietuvoje žinomi humoristai.

Anksčiau BTV „Prajuokink mane“ dalyvavusieji minėjo, kad ant scenos prieš rimtai nusiteikusius komisijos narius lipti tikrai nėra paprasta, dažniausiai jiems iš baimės tirtėdavo keliai ir drebėdavo balsai.

Geriausių Lietuvos pokštininkų laukia piniginiai prizai, už kuriuos bus atsakingas naujasis BTV „Prajuokink mane“ laidos vedėjas Algis Ramanauskas. Dažnai tituluojamas bene aštriausiu Lietuvos liežuviu garsus vyras kol kas labai palaiko humoristus naujokus. „Džiaugiuosi, kad man teks dirbti su šaunia komanda ir linksmiausiais žmonėmis Lietuvoje. Tikrai nei vienam nepagailėsiu pinigų, jei priversite komisiją bent šyptelėti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)