J. Jankevičius, išvydęs Karoliną, džiugiai ją sveikino. „Man labai smagu matyt, kaip tau gerai sekasi: ir parduotuvė, ir butą naują dabar nusipirkai ir zaliotas“, – kaip visad, šmaikščiai kalbėjo Justinas.

Socialinių tinklų žvaigždė neslėpė, kad dabar išgyvena tikrai labai intensyvų ir keistą laikotarpį.

„Mano gyvenime vyksta be galo daug visko. Dabar esu tikrai labai užsiėmusi. Nuo to laiko, kai sužinojau, kad laukiuosi, stengiuosi viską suspėti padaryti, kol dar galiu. Nusprendžiau įsigyti būstą. Paskolas gauti, pasirodo, daugybė reikalų. Susitvarkyti dokumentus prireikia trijų mėnesių. Pasirodo, viskas daug sudėtingiau tame suaugusių gyvenime“, – pasakojo Karolina.

Mergina neslepia, kad, ji, kaip ir visos besilaukiančios moterys, patiria ir tam tikrų naujų, ją labai stebinančių būsenų.

„Tas nėštuminis laikotarpis tikrai keistas. Nevėmiau nei karto. Bet pasidariau labai jautri. Visada buvau jautri, bet dabar ypatingai. Esu apsiverkusi dėl meškų, tiksliau dėl meškiuko, kuris niekaip negalėjo į medį įlipti. Muzikai irgi pasidariau labai jautri“, – atvirai kalbėjo Karolina.

Be to, pasakojo, kad ji, kaip ir dauguma nėštukių, jaučia ypatingą potraukį tam tikram maistui ar kvapams.

„Buvo laikotarpis, kai žiauriai norėjau mėsos. Jei makaronai, tai kad būtų su faršu, norėjau ir kepsnio su krauju. Atsirado labai didelis jautrumas kvapams. Pradėjau nekęsti kaparėlių ir pistacijų. Bet pradėjau dievintą benzino kvapą. Faktas, kad dabar neatpažįstu savęs“, – sakė K. Meschino.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)