Šį vakarą TV3 žiūrovų mestą iššūkį bandys priimti gerai Lietuvoje žinomo intelektualo ir redaktorius Aurelijus Katkevičius komanda. „Mes galim laimėti“, – drąsina savo komandą ponas Aurelijus. Prieš daug metų jis studijavo Vilniaus universiteto filologijos fakultete. Aurelijus mėgsta gyvenimą su visomis žaviomis jo apraiškomis, o negali pakęsti užvis labiausiai – intrigų ir melo. Vienas pomėgis jam brangus nuo vaikystės – skaityti knygas, o kitas – gal nuo paauglystės – žvejoti. Didžiausias gyvenime laimikis – poros kilogramų lydeka.

Kaip jau tapo įprasta, komandą puošia viena vienintelė mergina – 23 metų Liudmila Bulko. Vilniaus universiteto magistrantė, studijuojanti chemiją, laisvalaikiu užsiima rankdarbiais: siuvinėja, neria ir siuva pliušinius žaislus. Tiesa, prisipažįsta ir apie kitą aistrą – šokius. Liudmila drąsi ir gyvenime nori išbandyti viską. „Gyvek, kol gyveni, nes mirsi ilgam“, – sako ji.

Jonas Malinauskas dar šį savaitgalį spaudė ranką legendiniam Rusijos klubo „Kas? Kur? Kada?“ veteranui ir senam draugui Aleksandrui Druziui, viešėjusiam Lietuvoje. Intelektualūs žaidimai Jonui – tikrai ne naujiena. Vilniaus dailės akademijoje J. Malinauskas studijavo dizainą, o šiandien dėstytojauja Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijoje, eina Grafinio dizaino katedros vedėjo pareigas. Domisi pasaulio istorija ir viename šalies portale dirba žurnalistu. Jonas mano, kad svarbiausias istorinis įvykis – Didžioji Prancūzijos revoliucija. Netikėtai (arba tikėtai) pas jį namo užsukusius svečius, kaip jisai sako, nustebintų daugiakomponente pica ir geru geru itališku vynu.

Liutauras Ulevičius Vilniaus universitete baigė teisės magistrantūros studijas. Nors įgijo teisininko išsilavinimą, visą laiką domėjosi įvairiausiomis technologijomis, todėl šiandien dirba ryšių su visuomene konsultantu. Kovoja už lietuvybę ir sėkmingai skina darbo vaisius: užregistravo pirmą Lietuvoje (o gal ir pasaulyje) interneto adresą... lietuviškomis raidėmis! Labiausiai nemėgsta „runkeliško“ mąstymo, dievina argumentuotas diskusijas. Dar mėgsta bėgioti, bendrauti, yra neabejingas fantastikai bei žaidimams – pokeriui ir šachmatams.

Skirmantas Tumelis studijavo Kauno technologijų universiteto telekomunikacijų ir elektronikos fakultete. Šiandien dirba vienoje stambioje įmonėje, prižiūri IT sistemas, leidžiančias kurti verslą su tarptautiniais partneriais. Aktyviai dalyvauja socialinės medijos gyvenime ir pats kuria tinklaraštį. Mano esąs mąstytojas, nors mėgsta bendrauti. Negali pakęsti sulipusių ryžių, bukų žmonių, melagių ir veidmainių. Gamina saldumynus, dažniausiai – irisus. Vaikystėje „dėl jų kaltės“ sudegino ne vieną keptuvę.

Domas Savickas Vilniaus universitete įgijo informatikos bakalauro laipsnį, o šiandien dirba laisvai samdomu programuotoju. Prisipažįsta – informatika buvo sena svajonė. Mėgsta skaityti knygas, keliauti, slidinėti, plaukioti baidare. Mano esąs ramus, tačiau domisi milijonu dalykų. Trokšta sukurti įdomų verslą.

Praėjusį ketvirtadienį TV3 Žiūrovų komanda buvo negailestinga Žinovams ir išplėšė pergalę rezultatu 6:3. TV3 televizija, „Kas? Kur? Kada?“ kūrybinė komanda ir Delfi.lt sveikina žinovų triuškintojus žiūrovus: Vilmantą Jakštą, Vaidą Timinskienę, Redą Liaučytę, Nataliją Liutkevičiūtę, Egidijų Jankauską ir Raimondą Hopeną.

Ar šį vakarą TV3 Žiūrovų komanda ir vėl bus negailestinga Žinovų komandai? O gal pasimokę iš kolegų klaidų intelektualai padarys tam tikras išvadas?

Visa tiesa jau šį vakarą 19.40 val. tik per TV3!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)